Неизвестни убиха собственика на модна марка „Агресия“ | Temaonline.bg

2
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

НОВО БРУТАЛНО УБИЙСТВО
Неизвестни убиха собственика на модна марка „Агресия“
Тялото на Александър Антов е намерено в Бистрица близо до дома му с огнестрелна рана

09 Януари 2016 15:44
0

принтирай

|

текст

Отново брутално убийство на бизнесмен в София.Застрелян е собственикът на модна къща „Агресия“, съобщи Нова телевизия.Около 19:00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Близките му го пуснали за издирване.

От МВР съобщиха, че са сигналът за изчезнал 63-годишен мъж е подаден на тел. 112 около 21 часа.Тази сутрин е намерен убит в Бистрица близо до дома си.От пресцентъра на МВР обаче казаха пред БГНЕС, че самоличността на намереното около полунощ тяло на мъж все още не е потвърдена.Незабавно районът на гористата местност, където било открито тялото, бил отцепен, а криминалисти извършили съответните процесуални действия. Работата по случая продължава.

Това е поредното брутолно показно  убийство, извършено в столицата през последните дни.Само преди 2 дни, вечерта на Ивановден, бе разстрелян 53-годишният Веселин Стоименов – човекът, извършил юридическата ликвидация на ВИС-2. Извършителите на убийството му все се издирват. Веднага след разстрела му зад Зимния дворец в Студентски град беше намерен подпален автомобил. Вчера от прокуратурата казаха, че Стоименов не е осъждан и няма висящи досъдебни производства. Работи се всички версии, за наличието на личен мотив или за бизнес или финансови интереси, но разследването е в своето начало.Министърът на правосъдието Екатерина Захариева пък коментира, че убийството на Веселин Стоименов със сигурност е поръчково и със сигурност е извършено от професионалисти. /

 

Очаквайте подробности