Sales Shopping: Стилно и модерно дуо – Мама и Аз!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

В духа на изкушаващите следпразнични намаления, които някои от любимите ни онлайн магазини представят, днес продължаваме нашата рубрика Sales Shopping със страхотните предложения на онлайн магазина Shopping-Terapia.com. Този път насочваме погледа към сладурската колекция –За Мама и Бебе.

Няма нищо по-очарователно от това да видите майка заедно с нейното малко съкровище, облечени в тон. Ще се съгласите, че подобна гледка може да разтопи сърцето дори и на най-заклетия моден критик. С подобни съчетания, разбира се, не бива в никакъв случай да се прекалява! От време на време обаче те са напълно позволени. Поводите могат да бъдат много и разнообразни, но където и да се появите без съмнение ще предизвикате радост и усмивка заради сладурските надписи, картинки и принтове, които дизайнерите на Shopping Terapia са се погрижили да включат. Избора от графики и модели е доста голям като включва не само тениски и блузки, но и рокли и полички за момиченцата, обсипани в красиви цветя, ярки цветове, интересни мотиви и модерен тюл.

Изборът е чудесен не само за вас и вашето малко момче или момиче, но и за подарък на близка приятелка. Поводите да се издокарате могат да бъдат страшно много – разходка из града, шопинг тур по магазините, игра в парка, пътуване или една от онези специални фотосесии, които после да сложите в рамка или да подарите по някой и друг кадър на близки приятели и роднини. Семплия дизайн на моделите ги прави лесни за съчетаване с останалите дрехи в гардероба ви. Нашия съвет е да ги оставите да бъдат основен акцент на визията. Така със сигурност няма да останете незабелязани!

Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от Shopping Terapia, с които само сега може да се сдобиете на страхотни намалени цени, но вие спокойно може да разгледате всички артикули точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева