Дървена Кушетка За Масаж NО.VA Standart DeLux NV26

1
Добави коментар
Masajni.com
Masajni.com

Дървена Кушетка За Масаж  NО.VA Standart DeLux NV26

  Модел     NО.VA Standart DeLux NV26  Описание:     дървена масажна кушетка, двусекторна, двуцветна Размери:     Д186*Ш70*В62.5-87 Товароносимост:     250 кг Опаковка:     1брой/1кашон Размер на кашона:     95*21*74см Тегло:     15кг Ттегло с опаковка:     18кг Материали :     ПВЦ кожа, 5 см дунапрен Дървена конструкция; изкуствена кожа подлакътници и удължител за глава, отвор за лице.

36 месеца гаранция от производителя!

Преносима дървена масажна кушетка NО.VA Standart DeLux NV26 е невероятно удобна и красива. Със своя функционален дизайн, тя ще улесни максимално работата ви, позволявайки лесно пренасяне, сгъване и съхраняване. Към нея получавате удобна чанта за пренасяне.

Екстри:

*Удължител за глава, благодарение на който , кушетката ще бъде удобна и за по-високите клиенти. Освен това удължителят спомага за заемане на комфортна и ергономична позиция по време на процедура.

*практични подлакътници, които добавят към широчината и позволяват облягане на ръцете

*Отвор за лице

Масажната кушетка се отличава с качество на изработката и здравина на материалите. Тя има стабилна основа, изработена от масивно буково дърво. Дизайнът на рамката е допълнително подсилен като е придадена по-голяма здравина на краката. Меките части са тапицирани с изкуствена кожа в двуцветен вариант, отличаваща се с устойчивост и трайност. Пълнежът е 5 см. плътен дунапрен, който гарантира удобството за вашите клиенти.

Характеристики:

Дължина: 186cм.

Широчина: 70cм.

Височина (регулируема): 62.5-87cм.

Издръжливост: 250 кг.

Тегло: 15 кг.

Масажната кушетка е изработена в  Китай по най-високи стандарти и критерии, отговарящи на изискванията на Европейския съюз!

Гаранцията е една година, за всички с изключение на продуктите на NO.VA Professional, за тях производителят дава 3 години гаранция за фабричен дефект.
Техниката се ремонтира или заменя в двуседмичен срок.

Kогато  връщате  гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от вас. Oбратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен, с опаковка и без механични увреждания.

Всички куриерски разходи се поемат от клиента.

Всички цени са с ДДС .