Метална кушетка за масаж NO.VA iRON

1
Добави коментар
Masajni.com
Masajni.com

Метална кушетка за масаж NO.VA iRON

Модел     NO.VA iRON  Описание:     метална масажна кушетка Размери:     Д186*Ш70*В60-81 Товароносимост:     250 кг Опаковка:     1брой/1кашон Размер на кашона:     95*21*74см Тегло:     17кг Ттегло с опаковка:     18кг Материали :     ПВЦ кожа, 5 см дунапрен Метална конструкция; изкуствена кожа подлакътници и удължител за глава, отвор за лице.

36 месеца гаранция от производителя!

 

Кушетката се характеризира с голяма стабилност, лесна за транспортиране и монтиране. Оборудвани с всичко необходимо за професионалиста.

Неутежнена от излишни детайли и компоненти. Практичен дизайн, строго съсредоточен в това да бъде максимално функционален и удобен, както за масажиста и за клиента.

Екстри:

*Удължител за глава – позволява ергономична позиция на тялото, благодарение на което всяка процедура ще бъде  истински релаксираща.

*Тапицирана в качествена и издръжлива изкуствена кожа, устойчива на захабяване.

*Тази кушетка е стабилна и здрава. Отличава се с издръжливост на която може да разчитате. При нормален режим на работа моделът поема натоварване до 250 килограма.

*При правилно разпределена статична тежест издържа и повече от един тон.

Кушетката е изработена от качествени материали – гаранция за надеждност и сигурност в работата ви.

Тапицерията е от изкуствена кожа лесна за поддържане и почистване. Устойчива на захабяване.

Характеристики:

Дължина: 186 cм.

Широчина: 70 cм.

Височина (регулируема): 60-81 cм.

Издръжливост: 250 кг.

Тегло: 17 кг.

Масажната кушетка е произведена в  Китай по най-високи стандарти и критерии, отговарящи на изискванията на Европейския съюз.

Гаранцията е една година, за всички с изключение на продуктите на NO.VA Professional, за тях производителят дава 3 години гаранция за фабричен дефект.
Техниката се ремонтира или заменя в двуседмичен срок.

Kогато  връщате  гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от вас. Oбратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен, с опаковка и без механични увреждания.

Всички куриерски разходи се поемат от клиента.

Всички цени са с ДДС .