Мисия „Идеалният подарък“

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Една от най-важните съставки на деня на влюбените, разбира се, е подходящият подарък. Затова ние ще те попитаме каква палава изненада си приготвила на твоето „мило“.

Запознай се с любимите ни подаръци!

„Смятам да му подаря пъстри, готини чаршафи, в които да можем да се търкаляме цяла година“.

„Аз ще подаря на приятеля си Кама Сутра зарове. Мисля, че подаръкът е уникален, много интересен и палав“.

„За момента смятам да му подаря кожени червени прашки. А за допълнението ще си помисля…“ подаръци за свети валентин

„Ще се увия гола в панделка и със спрей сметана в ръка ще го изненадам в момент, когато не очаква. Или пък ще му подаря Кама Сутра само по палто, чорапи и жартиери“.

„Аз ще съм неговият палав подарък… Ще облека възможно най-малко дрехи. Купих си страхотна еротична нощничка с пухчета, покриващи гърдите и червени прашки с пухче на триъгълника. Ще изпълня най-мръсните му еротични фантазии и нощта ще бъде наша. Сигурна съм, че няма да я забрави“.

„Ще си сложа ултрависоки токчета и дълго палто, под което ще сложа адски секси бельо и ще се появя така пред вратата му с панделка на врата… Дано му хареса!“

„Смятам да изпълня една негова фантазия. Колкото и налудничаво да звучи, той иска да разбере какво е да си с проститутка. Затова аз си купих червена перука и доста предизвикателни дрешки. Смятам да го пресрещна, когато се връща от работа и да му направя оферта, на която няма да устои. После ще го заведа в хотел и… Мисля, че ще му хареса“.

„Мисля да направя целия му ден незабравим. Ще започна с много приятно събуждане със закуска в леглото. След това ще организираме обяд с приятели, на който ще теглим пожелания-изненада. Мисля да поръчам ябълки с надписи, т.е. мои признания върху тях (има ги в един online магазин). Основният ми подарък е наша снимка върху кристал. Правя го с много любов, със сигурност ще бъде много щастлив“.

„Ще го изненадам с романтична вечеря вкъщи, която включва много плодове като предястие, мен като основно и достатъчно сметана и гушкане след това. Звучи ми добре, макар че е малко изтъркан подарък, но в нашата връзка ще го приложим за първи път. Дано да стане както си го представям!“ подаръци за свети валентин

„Смятам да му подаря екскурзия в чужбина“.

„Ще го поканя у дома, а преди да дойде, ще се увия в малки панделки и копринено шалче, за да закриват това, което трябва да види после. Изненадата ще го порази още от вратата“.

Ето и още една идея:

Секси комплект Be naughty – И трите части на комплекта са в огнения червен цвят на любовта. Едва ли ще остане мъж, който ще остане безразличен към подобна изненада. Изживейте горещи, палави и страстни нощи в компанията на нашите аксесоари.