Зимен флорален мотив за свежа и елегантна визия » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Това, че зимата е в разгара си в никакъв случай не означава, че трябва да се откажем от любимите си тенденции. Без значение от сезона, флоралният принт е винаги модерен и актуален! Всяка година, на всяка модна седмица, нежните цветя доминират колекциите и най-актуалните ревюта със своите свежест и разнообразие. Именно затова днес решихме да поразведрим мрачното време навън като ви представим страхотни shopping предложения именно от модерния тренд.

За зимните си колекции, топ дизайнерите отново показаха своето огромно уважение към цветните шарки. Рекламните кампании на Oscar de la Renta, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Carolina Hererra и редица други световно известни имена в модния дизайн, са изпълнени със заразителен позитивизъм и красота, които веднага бихме искали да пренесем и върху себе си. А през студените дни цветните мотиви биха били много вдъхновяващи и интересни за всяка визия, стига да умеете правилното им съчетаване!

Нашият съвет е да оставите флорала да бъде основен акцент на тоалета. Можете да постигнете това като изберете по-семпла визия, която ще накара цветната градина върху вас да изпъкне, за да привлече вниманието на всички околни. При подбора на аксесоари обаче трябва да сте много внимателни. Флоралният принт не кореспондира добре с обемни и тежки колиета, защото така ще се получи излишно претрупване на форми и нюанси. По-добър избор ще бъдат деликатните бижута, които само загатват за своето присъствие. Роклите с цветни мотиви пък са чудесен избор за парти или елегантна вечеря.

За да ви помогнем с избора, днес подбрахме няколко страхотни предложения от онлайн магазините www.boohoo.com! А сега готов ли е вашия перфектен цветен тоалет?

Автор: Преслава Цачева