Почина съпругът на Селин Дион | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

IN MEMORIAM
Почина съпругът на Селин Дион
Рене Анжелил се е споминал в дома си в Лас Вегас след мъчителна борба с рака

15 Януари 2016 00:20
0

принтирай

|

текст

Рене Анджелил, съпругът и импресарио на певицата Селин Дион, почина в четвъртък в Лас Вегас на 73 години, съобщи говорител на канадската артистка.

„С дълбока тъга съобщаваме, че Рене Анджелил почина“ в дома си в Лас Вегас (щата Невада, САЩ), след боледуване от рак, се казва в комюникето на Марк Оливие, говорител на Селин Дион.
 

René Angélil est décédé ce matin à sa résidence de Las Vegas après un long et courageux combat contre le cancer. https://t.co/bVcU0JK3Du
— Celine Dion (@celinedion) January 14, 2016

„В този момент семейството моли да бъде уважено правото им на лично пространство, допълнителни подробности ще бъдат предоставени на по-късен етап“.

Рене оставя след себе си 14-годишния си син Рене-Чарлз и четиригодишните близнаци Велсън и Еди, както и три пораснали деца от предишните си бракове.

Селин Мари Клодет Дион се запознава се с бъдещия си съпруг, когато е на 12. Той е на 38 и е женен. Годините на съвместната работа върху музикалното израстване на Селин преминават по-късно в любов и съвместен живот, плод на който са три деца. Преди 16 години откриха рак на гърлото на Рене Анджелил. Битката с него изгреждаше спечелена, но болестта се завърна през лятото на 2014 година. Селин отмени всичките си ангажименти, за да бъде до съпруга си. След това заедно решиха тя да излезе отново на сцената в Ел Ей.

Но и остана със съпруга си до края.