Елегантна миди пола за модерна зимна визия » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

През есента и зимата няма по-женствена, стилна и елегантна модна тенденция от миди полите с висока талия. Изискани и семпли, те изваждат на показ истинската дама във всяка жена, а на нас определено ни харесва да захвърлим за момент дънките и панталоните и да се впуснем в различни по-специални и разнообразни съчетания.

Зимата просто не е момент за разголени крака, затова е по-добре да се въздържате от мини дължини в ежедневието си и да ги запазите единствено за парти клубовете. През деня и на работното място оставяме по-назад момичето в себе си, което обича летните къси панталонки  и рокли и се превъплъщаваме в нежни и стилни дами, които нямат нужда от голота, за да покоряват професионални върхове и да покажат колко са секси.

По време на седмиците на модата, на които видяхме най-актуалните тенденции за зима 2016, от подиума често напълно отсъстваха късите дължини. Вместо това супермоделите разходиха стилни и женствени модели, които ни рисуват картината за една пораснала и независима млада дама, в която чарът, професионализмът и усетът за модата се преплитат по равно.

В така модерната премерена миди дължина с висока талия (до коляното и малко под него) има нещо, което ни напомня за романтичните французойки, които винаги са предпочитали изискания стил пред показността. Тази година избираме да им подражаваме и бързаме да добавим една стилна придобивка в миди дължина към гардероба си, която без проблем може да носим както с ниски обувки и кецове, така и с любимите си високи токчета и боти. Формата и дизайна оставяме на вас – без значение дали полата ще бъде тип „молив” или силно разкроена – няма значение! Важното е вие самите да се чувствате комфортно!

Днес подбрахме любимите си модели от онлайн магазина www.fashionup.bg! А на вас кой дизайн ви допада най-много?