www.mrejo.net – ХОРОСКОП ЗА 2016 ОТ ЖОЗЕТА

1
Добави коментар
astrojozi
astrojozi

ХОРОСКОП ЗА 2016 ОТ ЖОЗЕТА

Автор: Жозета;[email protected]; www.astrojozi19.blog.bg;

Пред нас е една динамична и интересна 2016 година, която ще бъде наситена с много събития и изменения. Ще се наложи да свикнем да се приспособяваме бързо към промените и да бъдем гъвкави и наблюдателни. Очертават се както добри, така и сложни и напрегнати моменти, които ще изискват бързи и адекватни реакции. Както всичко е циклично в природата, така и през тази година ще бъде нужно да се влеем в потока на Вселената и да започнем да се променяме. За бизнеса през тази година ще бъде доста трудно за тези, които искат да успеят, ще трябва да направят усилие и да работят упорито.

В световен мащаб,  годината ще бъде много различна и изпълнена с конфликти и напрежение, както и с климатични промени. Много от държавите ще бъдат изправени пред трудни и важни решения. Нищо вече не е същото, ще бъдем извадени  от начина на живот, с който сме свикнали. Глобални промени, смяна на вътрешния ред, както и засилена миграция. Началото на годината не е подходящо за промени, а за равносметка и обмисляне на плановете.   

Един от най-трудните периоди ще бъде пролетта на 2016, когато напрежението ще ескалира и ще се наложи да бъдат вземани кардинални решения.  Освен това, началото на лятото през юни също е период, през който е необходимо да се внимава и да се действа последователно. 

Есента ще бъде по благоприятен период, който ще донесе повече спокойствие и добри възможности, ако сме били изрядни през годината. 

През тази година духовността ще бъде най-важна, ще бъде необходимо да сменим ценностите си и да се обърнем към хуманността, вярата в доброто и любовта.  Новото време няма да търпи алчност, омраза, агресия и злоба. Всичко това ще бъде заменено с търпение, добросърдечност, внимание и единство, по един или друг начин.

Нека бъдем заедно и помагаме на Вселената и Земята, за да бъдем щастливи.

ОВЕН     Уважаеми Овни, през тази година ще се отворят нови възможности за кариерно развитие пред вас. Повярвайте в себе си и се освободете от някои свои вътрешни ограничения и може да постигнете всичко, каквото сте планирали, стига да сте упорити и трудолюбиви.

ТЕЛЕЦ     Уважаеми Телци, за вас се очертава успешна година, която ще ви донесе различни материални придобивки и това ще ви накара да се почувствате много добре. За някои представители на знака, се очертават успешни пътувания в страната и зад граница.

БЛИЗНАЦИ     Уважаеми Близнаци, за вас тази година е свързана с много промени и нови събития, които ще ви извадят извън зоната на комфорт. Смяна на социалния кръг, нова работа, както и нови приятелства и различни предизвикателства са пред вас.

РАК     Уважаеми Раци, акцентът за вас през тази година ще бъдат партньорствата, както в личен, така и в професионален план. Ще се наложи да сте по гъвкави и да общувате с хора с различни навици и характери. Втората половина на годината ще е по-успешна за вас.

ЛЪВ     Скъпи Лъвове, вие сте щастливците на зодиака през тази година. Очакват ви интересни месеци, изпълнени с успехи и нови изживявания. Вашата популярност нараства и вие ще се радвате на нови приятели, интересни пътувания, успехи в кариерата и любовта.

ДЕВА     Уважаеми Деви, тази година ще бъде успешна за вас, особено след зимата. Събитията ще следват едно след друго и ще трябва да свикнете да реагирате бързо и да вземате важни решения в кратки срокове. Ако сте планирали нови проекти, ще може да ги реализирате.

ВЕЗНИ     Скъпи Везни, за вас предстои една добра година. Единствено, напрежение може да възникне в рабоатата ви, в отношенията с колеги и партньори. Звездите ви съветват да бъдете внимателни на кого се доверявате и да изчаквате преди да предприемете важни действия.

СКОРПИОН     Уважаеми Скорпиони, за вас предстои интересна и вълнуваща година, през която събитията ще се сменят и ще бъдат в различни нюанси. За много от вас ще има много хубави изненади и успехи в работата. Очаквайте неочакваното и прегърнете всичко с разтворени обятия.

СТРЕЛЕЦ     Скъпи Стрелци, за вас се очертават чудесни успехи в кариерата и бизнеса ви. Упоритата работа ще ви донесе нови печалби и ще може да осъществите доста от плановте си. Но това ще стане, ако бъдете трудолюбиви, спокойни и последователни, както и ако се научите да се приспособявате към променящите се обстоятелства.

КОЗИРОГ     Уважаеми Козирози, през тази година ще имате импулс да промените много неща около вас, като работа, обстановка, навици. Страстта към новото, което е нетипично за вас, ще бъде на преден план тази година. Ще имате успех, но не бързайте, а действайте стъпка по стъпка.

ВОДОЛЕЙ     Скъпи Водолеи, за вас 2016 ще бъде сложна година, през която ще се наложи да бъдете предпазливи и да не се довеявате на всеки, с присъщата ви отзивчивост и дружелюбност, тъй като основните проблеми ще идват от вашето обкръжение. Но, ако следвате вътрешния си глас и бъдете внимателни всичко ще бъде успешно.

РИБИ     Уважаеми Риби, през тази година ще трябва да се научите да отстоявате позициите си и да държите на своите приоритети. Не се поддавайте на чуждо влияние, а слушайте сърцето си. За много представители на знака се очертава успех в кариерата.

На всички пожелавам, успешна година изпълнена с щастие! ЖОЗЕТА

Астролог ЖОЗЕТА

[email protected];

www.astrojozi19.blog.bg 

 

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител. Регистрирате се от тук или влезте в системата, ако вече имате акаунт.