P.I.F. пускат новия си албум “P.I.F.5” на цената на SMS

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

P.I.F. пускат новия си албум “P.I.F.5” на цената на SMS

Новият албум на група P.I.F. – “P.I.F.5” е напълно готов и ще бъде представен официално на 13 февруари /събота срещу 14 февруари/ в столичния Sofia Live Club. Началният час на събитието е 22.30ч, а точно по същото време ще стартира и официалната продажба на албума “P.I.F.5” от сайта на бандата www.pifband.com.

Той ще бъде достъпен за директен данлоуд, след изпращане на SMS и получаване на уникален линк, за да се изтегли, а цената му ще бъде изключителна – само 2.40 лв. С този жест бандата прави реверанс към своите феновете и се надява да зарадва възможно повече от тях, особено в навечерието на двата любими празника – Деня на влюбените и Трифон Зарезан.

За тези пък, които искат “да пипнат” албума – той ще се продава на място в клуба по време на събитието или ще може да се поръча от сайта на групата. Самото CD ще съдържа три бонус парчета и художествен разказ за процеса на записването му и разбира се ексклузивни кадри.

Билети за официалната промоция на албума “P.I.F.5” на 13 февруари в Sofia Live Club се пускат в продажба от днес /12.01.2016/ на www.eventim.bg. Цената им е 10 лв за билет, а на място ще са по 12 лв. Билети за събитието могат да се намерят още в магазини Пикадили, Orange, Техномаркет, Office1Superstore, Билетен център в НДК, билетна каса на зала Арена Армеец, бензиностанции ОMВ.

В края на миналата година P.I.F. представиха предпремиерно петия си албум пред най-нетърпеливите да го чуят и направиха сериозна заявка за сериозни хитове, като “Дуел”, “Сребърна”, “Огън”, “Супернова”, а може би и други…

На 13 февруари Димо и компания обещават да дадат всичко от себе си, за да направят празничната вечер на всички в Sofia Live Club незабравима, а освен всички нови парчета, разбира се няма да пропуснат и всички най-обичани от феновете “пифовски” песни.

Коментари

comments