Зимна ваканция с кола под наем в ски курортите ни. | ATDRent – Коли под наем

1
Добави коментар
cvetanov74
cvetanov74

Зимна ваканция

     Прекрасни зимни гледки, предчувствие за отлично прекарване на ски уикенд или зимна ваканция – всичко това ви предлага едно великолепно пътешествие с автомобилите под наем на фирма ATDRent . С безупречната дейност на професионално обучения си и действащ екип от специалисти и с обширния си автопарк, задоволяващ претенциите и високите критерии и изисквания на своите лоялни клиенти, компанията е спечелила много добро име и завиден авторитет сред своите конкуренти и партньори.

    Зимата вече настъпи и техническият екип от сътрудници на фирмата с повишено внимание и професионализъм са подготвили автомобилите за пътуване в тежки атмосферни условия. Всички задължителни условия и изисквания за шофиране през зимния сезон са покрити, платени са нужните автомобилни застраховки, пътни такси и местни данъци. Осигурен е безлимитен пробег, 24 часова телефонна и интернет връзка с клиентите и възможност за денонощна пътна помощ по време на зимните празнични и предпразнични пътувания на нашите пътници. 

   Лесният начин за онлайн резервиране, възможността да изберете от сайта ни подходящия за вас автомобил и обстойно да се запознаете с техническите параметри, атрактивните празнични цени за наемане на колите на компанията правят предпочитани услугите на ATDRent.

   Гаранциите за безопасност на пътуване, които ви дава фирмата са сред най- важните приоритети в дейността на целия й квалифициран и компетентен екип. 

Това е и главното изискване и условие за приятно и весело пътешествие през заснежените красоти на зимната природа на България .