EFBET.COM е първият български онлайн букмейкър – Ефбет!

1
Добави коментар
sapa84
sapa84

За Efbet

Представяме ви първият български онлайн букмейкър – Ефбет! Всъщност трябва да отбележим, че това е интернет версията на единствената родна компания за спортни залози – Еврофутбол. Efbet се появи на пазара преди 4 години – през 2011 година. Всъщност той не е създаден от нищото, а наследява Balkanbet, който вероятно е познат на по-старите играчи. От преименуването му обаче, нищо не е същото – дизайнът се смени; коефициентите се увеличиха значително; добавиха се стотици нови възможнисти за залог и още куп други полезни функции бяха интегрирани в най-новият букмейкър на пазара.

Постепенно Efbet набира все по-голяма популярност сред родните играчи и мнозина се възползват от възможностите, които предлага единственият български онлайн букмейкър. Една от причините е, че, освен спортни залози може да играете на казино и покер сами или с други хора под „шапката на Ефбет“.

Видове залози

Както споменахме вече Efbet предлага страшно много възможности за залог. Освен, че може да залагате на широко популярните спортове – футбол, волейбол, тенис и баскетбол, има още близо 15 вида спортове, на които може да пробвате късмета си – хандбал, шах, снукърт, футзал, ръгби, лека атлетика, хокей, дартс и много други.

Възможностите за залог за определено спортно събитие са повече от разнообразни. Да вземем например „Цар Футбол“. За най-интересните срещи може да изберете измежду 100+ вида залози, сред които са обичайните заподозрени – краен изход, гол/гол, корнери, тъчове, фаулове, под или над, картони, минута на първия гол и стигнем до това кой отбор ще бие център и кой играч в коя минута ще вкара гол! Страхотно, нали?

Коефициенти

Коефициентите, които може да ви предложи българският онлайн букмейкър са повече от добри. Ако трябва да направим паралел с „офлайн варианта“ му – Еврофутбол, то веднага ще забележите, че коефициентите в Ефбет са с 0.20 до 0.50 по-високи! Това е напълно нормално, предвид огромната конкуренция, която цари в интернет пространството в лицето на водещите букмейкърски къщи – Bet365, Bet-at-home, Bet&win и всички останали.

Депозит и тегления

Изтеглянето или депозирането на средства в Efbet е изключително лесно и дори малко дете би могло да се справи с това. Букмейкърът предлага разнообразни начини за разплащане – кредитни или дебитни карти, PayPal, Skrill, Neteller, Ukash, EasyPay, ePay, Click2Pay и банкови преводи. Минималната сума за депозит варира от 5 до 20 евро, в зависимост от метода, който изберете, а минималната сума за теглене варира от 15 до 125 евро, спрямо начинът, който решите да използвате. Освен това при теглене се удържа определена такса, която отново зависи от разплащателната система, която сте избрали.

Бонуси

Онлайн букмейкърът предлага 50 % бонус при депозит до 100 лева за всеки нов клиент. Това означава, че, ако сте нов играч и депозирате 100 лева в акаунта си и ще получите още 50 лева към сметката си. Тази сума обаче, не се получава автоматично, а ще трябва да покриете определени критерий преди това, след което да изпратите и-мейл на [email protected], за да изявите желанието си да се възползвате от предлаганият бонус.

Регистрация

Отличителни предимства

Изчистен дизайн и възможност за бързи залози. Добри коефициенти. Разнообразие от спортни събития Добър съпорт. Освен онлайн чат на живо в сайта, може да се свържете със съпорта и чрез скайп – support_efbet. Минималната сума за залог е само 0,10 евро. Еврофутбол Лимитид е дружество, извършващо дейност като онлайн букмейкър, лицензирано в Република България – Лиценз No: И-1692/18.09.2013 и Лиценз No: И-1693/18.02.2014  и регулирано от Комисията по Хазарта на Република България.

 

Недостатъци

Коефициентите при залог „на живо“ не се обновяват автоматично и ще трябва да рефрешвате постоянно страницата. Липса на примамливи бонуси и промоции.

Начини на плащане

Ефбет предлага няколко начина за депозит и теглене:

EasyPay ePay.bg Skrill Moneybookers Кредитни/дебитни карти Банков превод