Детоксикатори,Епилатори,Масажори,Уреди за отслабване

1
Добави коментар
raste
raste

Описание на продукта: Лимфен дренаж в домашни условия – Лимфопреса

Лимфен дренаж в домашни условия – Лесен за управление и използване,лесен за поддръжка, съхранение и пренасяне. Лимфопресата може да се ползва и просто за приятен релаксиращ масаж,като:

Подобрява метаболизма и кръвообръщението; Линфния дренаж, помага на тялото да се освободи от излишните течности и шлаки; Премахва целулита и заглажда неравностите по кожата; Масажът подобрява мускулния тонус; Подходящ за домашна употреба, особено за хора със заседнал начин на живот. Извършва високотехнологичен ефективен лимфен дренаж. Осигурява надеждна борба с целулита. Подпомага отслабването и детоксикацията; оформяне и профилиране на тялото. Редуцира отоци, намалява болката и създава комфорт; Придава по-добра форма на краката, корема и ръцете, като същевременно се подобрява и тонусът на кожата.

Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се освободи от подкожните токсини и мазнини. Лимфодренажният масаж стимулира метаболизма на кожните клетки; подобрява циркулацията на кръвта; подобрява лимфопотока; спомага за изхвърлянето на излишните течности; редуцира подкожните мазнини и се бори успешно с целулита.

Спецификации:

Захранване: 6V AC/DC адаптер или 4xAA батерии Напрежение: 110v /220v Контролен панел: Бутони „Ботушите“ на този модел портативна лимфопреса се закопчават с цип Тегло на контролер: 0.250 кг. Тегло на портативната лимфопреса заедно с аксесоари: 1.320 кг. Тегло заедно с опаковка: 1.550 кг. Опаковка: Цветна картонена кутия Произход: КНР Гаранционен срок: 24 месеца

Противопоказания за ползване на лимфопреса:

Дълбока венозна тромбоза Наличие на болка или изтръпване на краката Остра инфекция на засегнатия крайник Сърдечна недостатъчност Остри заболявания и наличие на медикаментозно лечение към момента на процедурите

Колко често трябва да се използва апаратурата за пресотерапия?

За най-добри резултати се препоръчва поредица от процедури, чиито брой да варира между 8-15, в зависимост от конкретните индивидуални нужди.