OKfilmi.net – гледай трейлъра на любимия филм, сериал или гледане на телевизия – OKfilmi.net -gledai treilera na lubimiq…

1
Добави коментар
milsem
milsem

Френската столица е сред най-известните туристически дестинации поради много причини – тя е бастион на любовта, рай за ценителите на изкуството и задължителна спирка за познавачите на добрата кухня. Но в трилъра „Както горе, така и долу“ Париж е пълна със зловещи катакомби, превърнати в гробници преди векове. Заровени на 110 метра под улиците на романтичния град от години предизвикват интереса на археолози и историци.

Изградени през 1785 г. като най-големия масов гроб в света, тристате километра виещи се парижки катакомби, са се превърнали във вечен дом на 6 милиона души. Когато група изследователи се осмеляват да разучат подземния лабиринт от кости, те разкриват тайната на това какво всъщност е трябвало да има в този град на мъртвите.

Едно приключение в света на лудостта и ужаса, „Както горе, така и долу“ се промъква дълбоко в човешката психика, за да разкрие най-личните и дълбокопазени демони, които преследват всеки от нас.