Емануела изнудвала Диневи за 1 милион евро :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Ясна е вече причината за окончателната раздяла на Емануела и милионерския синковец Димитър Динев. Самата певица разкри, че крахът на връзката им не е породен от изневяра, нито от спорове за професионална ангажираност или за пари. Виновен бил досаден приятел на милионерския наследник, пише Блиц.

 

Скандалите в младото семейство възниквали най-често за това, че Димитър Динев бил по-отдаден на авера си Иван, отколкото на Емануела и сина им. На чалга звездата й писнало това да продължава така и решила да сложи край на връзката си.

 

Междувременно близки на Димитър Динев изтъкнаха друга причина за разлъката между него и Емануела. При един от скандалите между тях певицата се опитала да изнудва фамилията на Свети Влас за сериозна сума пари.

 

Емануела настояла да й купят огромен апартамент в София, както и да ѝ преведат в банкова сметка сумата от 1 милион евро уж необходими, за да отгледа „спокойно“ детето. Ако условието не било изпълнено, чалга звездата щяла да обяви пред медиите, че Димитър е гей, а освен това е спала и с баща му, преди да прелъсти него.

 

Олигарсите братя Диневи останали потресени от наглостта ѝ. Те дори мислели да сигнализират ДАНС и фолк звездата да бъде арестувана за изнудване. В последния момент обаче Митко се примолил на баща си да не правят панаири и се събрал с чалга дивата. Оказа се обаче, че и това тяхно събиране е временно. Напоследък певицата се навърта около сина на друг богаташ – Младен, наследник на петрлония бос от Пловдив Георги Самуилов, както и около милионера и победител в последния „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана.