„Човекът на Бойко” не му писал SMS-а | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

РАЗПЕЧАТКА НА ВИВАКОМ ДОКАЗВА
„Човекът на Бойко” не му писал SMS-а
Димитър Узунов представи документ, който показва отсъствие на кореспонденция с премиера през периода на изпращането на скандалния SMS

22 Януари 2016 17:40
0

принтирай

|

текст

Новият представляващ Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов не е авторът на скандалния SMS до премиера Бойко Борисов. Това официално твърди Узунов в свое изявление, публикувано на страницата на ВСС. Към него е прикачена и справка на мобилния му оператор Виваком.

Бившият председател на съда в Сандански, прочул се като „човекът на Бойко”, според записите от аферата „Двете каки”, първо отказваше да предостави разпечатки от мобилния си телефон. Но в четвъртък, след като Лозан Панов напусна заседанието на съвета и призова за бойкот, докато Узунов не каже той ли е изращачът на SMS-а, прясно избраният представляващ ВСС пое ангажимент за това.

Ето какво се казва в изявлението му:

„Като член на ВСС и представляващ Висшия съдебен съвет, предоставям справка, издадена от мобилния оператор, чиито услуги ползвам и с която се удостоверява комуникацията от телефонния ми номер на 14 януари 2016 г. за периода от 9.30 ч. до 12.30 ч.

Този документ ясно показва отсъствие на писмена кореспонденция с министър-председателя на Република България или с когото и да било друг.

Декларирам, че не разполагам и нямам друг телефонен номер, както и че същия съм ползвал като съдия и председател на Районен съд – гр. Сандански”.

Справката можете да видите на страницата на ВСС