Полицията арестува мъжа, който съблече жена си гола на улицата в Манхатън | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Женомразецът — маниак, който наказа жена си с голо шоу на средата на улицата в Манхатън заради изневяра бе арестуван от полицията в Харлем –  съобщава New York Daily News.

Видеото, което бе качено в Интернет миналата неделя, предизвика вълна от гняв и възмущение в социалните мрежи. За щастие то било видяно и от съпругата на кмета на Ню Йорк Бил де Блазио – Шърлейн Маккрей. Тя веднага се заела със случая и настояла пред шефа на полицията незабавно да открият мъжа и той да получи възмездие. 

За по-малко от 24 часа мъжът — рогоносец бил идентифициран. Това се оказал 24-годишният Джейсън Мело, който работи в кетъринга на ООН. Жертвата е 22-годишната му жена, с която живеят на семейни начала в Харлем в двустаен апартамент на ул. 142-а Уест в Харлем. Те имат дъщеричка на два месеца.

Жената разказала в полицията, че мъжът й я обвинил, че му изневерила с други мъже, след като ровил в телефона й и открил SMS-си до 7 мъже. След това той се нахвърлил върху нея с юмруци, удрял й в лицето и корема. След това я съблякъл и заплашил да я убие, ако не му се подчинява. След това я извлякъл чисто гола, загърната в хавлия на улицата, където по това време температурата минус 1 градус по Целзий.

 

 

 

 

 Кадри от унизителното видео  

 

 

„Ще си платиш за изневери“ – казва мъжът, докато върви зад жената и я снима с мобилния си телефон. „Нека всички видят какъв боклук си!“

Унизителните кадри от видеото в комбинация с обидните определения на съпруга разгневили съпругата на нюйоркския градоначалник, която заяви:

„Това видео показва мъж, който си позволява публично да унижава жена чрез недопустимо физическо насилие и вербални заплахи и обиди, след което е качено в Интернет – нещо, което никой в Ню Йорк не може да толерира“ – коментира Шърлейн Маккрей за програмата  “Primer Impacto” за местния канал Univision.
 

Шърли Маккрей и съпругът й – кметът на Ню Йорк Бил де Блазио
––––––––––––

Джейсън Мело в четвъртък бе обвинен в домашно насилие, опит за удушаване, застрашаване сигурността на малко дете, нарушение на обществения ред,  недопустимо физическо насилие.  Жената е била лекувана в болница с наранявания по главата и тялото.

Съдебният процес е насрочен за 7 февруари. Той е пуснат под гаранция срещу сумата от $10 000.

Джейсън Мело очевидно изобщо не се разкайва за това, което е сторил и това се вижда от постигна му в Instagram, където има 36 000 последователи и където той се опитва да се оправдае за това, което е извършил.

Там той е качил видео, в което той и приятелите му пеят караоке за мъж, който е лъган от жена му и в което той се опитва да се изкара жертва. Той дори казва, че жена му е погодила номера и качила видеото в Интернет!

Той дори се гаври с публичното осъждане на поведението му и казва:

„Това е най-безобидното възмездие! Можеше да се случи нещо още по-лошо!“

 

 

 

Но накрая той казва, че е осъзнал грешката си и моли за прошка:

“Тук е Джейсън Мело. Искам да помоля всички жени за прошка. Искам да знаят, че не исках да направя такова нещо, честно! Не съм допускал, че нещата ще стигнат дотук!.

И продължава: Може би допуснах грешка – имам предвид , това, което направих, да я съблека гола на улицата. Наистина съжалявам. Ако бих могъл да върна лентата назад, никога не бих постъпил така. Знам, че съм роден от жена, имам дъщеричка, имам и две сестри. Но вижте докъде ме доведе тя. Съжалявам за всичко. Това е последното видео в живота ми“.

В последното видео се вижда как Джейсън Мело си бърше сълзите, докато слуша, в която се пее, че никой мъж не е съвършен.

 

 

 

Коментарите под профила му са многобройни, но ето какво каква най-многозначителният от тях:

„Надявам се утре да си в затвора и това отново да стане новина“.