Внучето на премиера ще се казва Бойко :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: facebook

Детето, което чака дъщерята на премиера Бойко Борисов Венета, ще се казва Бойко. Това разкри в студиото на Нова телевизия сестрата на министър-председателя д-р Красимира Иванова, пише Блиц. „Категорично ще се казва Бойко. Това е решението на бъдещата майка”, заяви д-р Иванова.

 

„Не зная къде ще ражда, защото трудно умея да пазя тайни. Ще присъствам на раждането, ако ми достигнат нервите и ако бъдещата майка го иска. Иначе ще се доверим на колегите”, посочи тя.

 

Д-р Иванова каза още, че мъжът до Венета е много скромен. Казвал се Иван. И добави, че брат й е много развълнуван от факта, че ще става дядо. Но не можел да сменя памперси.

 

Навръх Бъдни вечер в личния си профил във Фейсбук Бойко Борисов съобщи, че съвсем скоро ще стане дядо. „Най-хубавият подарък за Коледа – съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета“, написа той.

 

 

 

Във връзка с ваксините, д-р Иванова заяви, че те са безопасни, като потвърди, че внучето й вече е имунизирано и даже му предстои реимунизация с „Пентаксим“.