Майли Сайръс ще играе в сериал на Уди Алън | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СБЪДНАТА МЕЧТА
Майли Сайръс ще играе в сериал на Уди Алън
Снимките започват през март, сериалът ще обхваща шест серии по 30 минути

26 Януари 2016 09:56
0

принтирай

|

текст

Илейн Мей и Майли Сайръс

Американската поп певица Майли Сайръс ще играе в сериал на Уди Алън за американския гигант в онлайн търговията „Amazon“, съобщи информационният сайт за медии Deadline.com.Бившата звезда в детския сериал на „Дисни“ „Хана Монтана“, която се превърна в експерт по провокациите и успешна поп звезда, ще играе заедно със самия режисьор, който често се появява в своите филми. Тя ще си партнира и с актрисата Илейн Мей. Уди Алън ще потопи зрителите в атмосферата на 60-те години, съобщи Deadline.com.

Майли Сайръс  коментира първа новината в Instagram в типично нения стил:

„Мамка му! Пияна съм, че ще играя в първия сериал на Уди Алън. Казах ви, че 2016 е моята година и ще ис такова майката, но от няколко години имам портрет на У.А. до кревата и съм го гледала в очите, когато ми се обадиха и ми казафа, че съм част от кастинга и ще работя заедно с гаднярката Илейн Мей и със самия пич. Идааааааааааа! 

 

 

 

„Amazon“ обяви преди година, че е поръчал тв сериал на режисьора на филми като „Манхатън“ и „Ани Хол“. Уди Алън за пръв път ще се занимава с такъв формат. Той обикновено прави по един филм годишно. За момента сериалът няма заглавие. но се знае, че ще има шест серии по половин час Сериалът ще започне да се снима през март. „Amazon“ се опитва по този начин да настигне “ Netflix“, който пръв започна да продуцира сериали като „Къща от карти“, „Оранжевото е новото черно“. От една година насам и „Amazon“ влезе в надпреварата със сериала „Transparent“, в който се разказва за транссексуален баща и неговите деца, както и „Моцарт в джунглата“. И двете продукции бяха високо оценени и се радват на няколко награди.