MEGADETH в София на 7 юли | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Метъл машината MEGADETH ще имат концерт в София на 7 юли. Това е и първото музикално събитие на организаторите М.Е.Music за 2016 година.

Шоуто ще се състои на 7 юли 2016 г. (четвъртък), 20:00ч. Зала Универсиада, София. Билети за концерта на Megadeth в София могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.

Продажбата им стартира в 10:00 ч. на 27 януари 2016 г. (сряда).

Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лв. След тяхното изчерпване редовната цена на билетите ще бъде 65 лв. 200 броя билети Priority Access – 75 лв. – притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика. 70 броя ВИП билети – 80 лв. – ложата на зала Универсиада.

Megdeth е легенда в световната тежка музика, основана през 1983 г. в Сан Франциско. Лице на бандата, създател и основен композитор е забалежителният Дейв Мъстейн. Заедно с Metallica, Slayer и Anthrax, известни като „Голямата четворка“, Мegadeth заслужено са наричани „бащите“ на траш метъла.
За своята над 30-годишна кариера групата издава 15 студийни албума, 5 от които – платитени, реализира над 50 милиона продажби на пет континента, прави десетки суперуспешни турнета и печели заклети фенове в цял свят.

Сред най-великите траш парчета за всички времена завинаги ще останат емблематичните “Symphony of Destruction”, “Hangar 18”, “Peace Sells”, “Rust In Peace…”, “Holy Wars… The Punishment Due” и още много други, подписани именно от мaшината Megadeth.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезе и последният 15-ти албум на групата – „Dystopia“. Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, свирил до скоро в бразилската прогресив банда Angra. Другото ново лице в групата е барабанистът Крис Адлър, познат на публиката от метъл сензацията Lamb Of God.

Албумът е продуциран от Дейв Мъстейн и легендарния Тоби Райт, работил с големи банди като Alice in Chains и KOЯN

В подкрепа на „Dystopia“ Megadeth тръгват на голямо световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще бъде открита в началото на юни с шоу в Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас. Датата на шоуто в София – 7 юли 2016, вече присъства и в тур-листа на Megadeth в официалната им страница.

Очакваме Megadeth в София в състав: Дейв Мъстейн – вокал, китара; Дейвид Елефсън – бас; Кико Лурейро – китара; Крис Адлър – барабани.