Конкурси всякакви: Спечелете чисто нов таблет модел LG G pad 8.0

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 27 януари 2016

Един истински фен на Досиетата Х има нужда от страхотна техника, с която да открива истината скрита пред очите ни. Този невероятен таблет ще ти помогне да намираш тайните около нас и да си винаги една крачка напред в търсенето на фактите. Участвай в играта и може да е твой!

Гледай премиерата на 26-ти януари от 22:00 часа по FOX

По време на излъчването ще бъдат зададени 3 въпроса, на които трябва да отговориш правилно.

Всеки отговорил правилно на трите въпроса участва в томбола за награда – Таблет!
Играта се провежда в периода от 22:00 на 26.01.2016 г. до 00:30 на 27.01.2016 г. включително на Страницата. След посочената крайна дата и час, няма да има възможност за качване на съдържание на Страницата.

Потребителят, желаещ да участва в Играта, трябва:

* да влезе в интернет Страницата на Играта;

* да въведе име, фамилия и имейл адрес или, алтернативно,  да даде достъп на Играта до своя Facebook профил ( в случай на регистрация чрез своя Facebook-профил);

* да потвърди коректността на своите лични данни – имена и имейл (в случай на регистрация през Страницата на Играта);

* да създаде и валидира парола за достъп до личния си профил ( в случай на регистрация през Страницата на Играта);

* да потвърди, че е съгласен с настоящите Правилата на Играта;

* да отговори правилно на 3 (три) въпроса, зададени от Организатора на Страницата на Играта, свързани с първите 2 (два) епизода на сериала „Досиетата X” по канала FOX;

Всеки участник, успешно регистирал се през Страницата на Играта или, алтернативно, през своя Facebook-профил, приел настоящите Правила,  и отговорил правилно  на 3 (три) въпроса, зададени от Организатора, свързани с първите два епизода на сериала „Досиетата Х“ по канала FOX, ще може да участва в томболата за спечелването на наградата от Играта.

Всеки участник има право да отговори на трите поставени от Организатора въпроса само веднъж и е необходимо да даде верен отговор и на трите поставени въпроса, за да участва в томболата за спечелването на наградата от Играта. Наградата от е Играта таблет модел LG G pad 8.0.

В Играта ще бъде излъчен 1 победител, сред всички правилно отговорили на трите въпроса. Участникът ще бъде избран на случаен принцип чрез специално разработен за целта софтуер и в присъствието на нотариус. При тегленето на печелившия участник, ще бъдат изтеглени и двама резервни участници, с които представители на Агенцията ще се свържат в изложените по-долу случаи.

Печелившият участник ще бъде обявен на Страницата на Играта, както и на Facebook страницата на FOX

Представители на Агенцията ще се свържат с печелившия участник в рамките на 5 работни дни от обявяването му на  Страницата на Играта, посредством имейл на предоставения при регистрацията в Играта имейл адрес, за да го уведомят за спечелената награда. В рамките на 3 (три) работни дни от изпратеното от Агенцията уведомление за спечелване на наградата, печелившият участник следва да потвърди по електронна поща съгласието си за получаване на наградата и да предостави на Агенцията телефон за връзка и точен адрес, на който да получи наградата.