Козирог – здравен хороскоп за 2016 година

5
Добави коментар
ioni_koleva
ioni_koleva

Здравните въпроси през 2016 година, дори и леки отклонения в здравословното ви състояние, изискват от представителите на Козирог, да бъдат внимателни и да търсят своевременна медицинска консултация. Докато планетарните движения, поради няколко причини, не ви позволяват да бъдете в перфектно здраве, все пак трябва да знаете, че не се предвиждат сериозни поводи за притеснение. Хората на средна възраст и по-възрастните, които страдат от трайни здравословни проблеми, трябва да бъдат с повишено внимание за усложнения. Представителите от знака, които страдат от заболявания на дихателната система, трябва да предприемат ефективни мерки за контрол на здравето си. Болки в ставите очакват онези от вас, които имат артритни проблеми.

Преминаването на Марс през знака на Скорпиона, ще създават опасения за тези, които имат проблеми с кръвното налягане. Избягвайте стресовите ситуации през този период. Особено внимание на храносмилателните заболявания обърнете, когато Марс преминава в ретрограден режим (от 18 април до края на юни). Бъдете бдителни при смяната на сезоните, особено, ако това оказва влияние на здравословното ви състояние.

Диабетиците да внимават с храната, която консумират, да спазват предписаната им диета и да избягват консумацията на захар под всякаква форма. Ако правите ежедневно по една серия леки упражнения, то вие ще подпомогнете дейността на вашия метаболизъм.

Влизането на Юпитер във Везни, ще направлява действията ви към намиране на най-подходящите средства и медикаменти за отстраняване на всякакви здравословни проблеми.

Краят на годината ви ще бъде изпълнен със здраве и сърдечни чувства.

Как да си помогнем сами, за да имаме едно по-добро здраве:

– Бъдете спокойни и не забравяйте, че от всяка неприятна ситуация, може да се измъкнете тактично, без излишни нерви;

– Планирайте финанси с дългосрочна перспектива. Заделете си пари в случай на възникнали непредвидени ситуации;

– Харчете парите си разумно, ограничавайте неоправданите разходи;

– Въздържайте се от вземането на важни решения, свързани с вашата работа и финанси в периода, когато Марс се движи в ретрограден режим – от 18 април до края на месец юни.

– Останете изключително бдителни по въпроси, касаещи здравето ви.