“This Is Acting” – новият албум на феноменалната Sia

2
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

“This Is Acting” е предстоящият седми студиен албум на австралийската звезда – Sia – една от най-забележителните изпълнителки в съвременната музика и изключително успешен автор на музика. Световната премиера на албума (включително и в България) е планирана за 29-ти януари, 2016г. (петък).

“This Is Acting” излиза след изключителния успех на последния проект на певицата “1000 Forms of Fear” (2014), албум, който получи огромно одобрение, както от публиката, така и от музикалната критика по света. Sia издаде само два официални сингъла от “1000 Forms of Fear” – тоталният хит “Chandelier“ и последвалият “Elastic Heart”, а албумът оглави чартовете по целия свят.

Сега Sia e готова с новите си музикални предизвикателства. В интервю за специализираното музикално списание NME в края на 2015-та, тя споделя: „Аз съм супер продуктивна, имам песни за повече от един албум, при това поп песни. Озаглавих албума ‘This Is Acting’ (Това е игра), защото в него са включени песни, които първоначално написах за други хора. Така, че албумът е нещо като актьорска игра за мен, влизам в различни персонажи и роли. Забавно е…“.

Пилотният сингъл от албума, озаглавен “Alive” излезе на 25-ти септември, 2015г. През ноември м.г. певицата пусна ексклузивно в дигиталните платформи синглите “Bird Set Free“ (първоначално написана за албума ‘25’ на Адел в сътрудничесто със самата нея) и “One Million Bullets”.

На 18/12 излезе песента “Cheap Thrills“, написана в партньорство с Greg Kurstin за албума на Риана.
На 07/01 т.г., Sia издаде втория официален сингъл от албума “Reaper“, който тя създава с хип хоп звездата Кание Уест отново за барбадоската дива. По-късно продуцентите на Риана решават да не включват песента във финалната селекция за албума й.

Коментари

comments