Бизнес новини :: 5-достъпни начини да получите вашия бизнес забелязани Online

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

 Присъединете се към нас в един град близо до вас при предприемача Ускоряване Вашият серия Business събитие щафетата февруари 23. Преглед на градове и дати »

 

Ако сте на малък бизнес вие вероятно не разполагат с бюджет за изготвяне на перспективите на вашия сайт със скъпи цифрови реклами. Което означава, че трябва да бъде стратегическа за управлението на основните стълбове на вашия цифров присъствие.

 

За щастие, това не е твърде complicated.Here са пет стратегии трябва да имате предвид, ако искате да получите вашия бизнес забелязах онлайн без нарушаване на банката.

 

1. Използвайте социалните медии, за да направят повече от това просто да продават своя продукт или услуга.

Тези дни, повечето компании са ангажирани с клиенти за Facebook, Twitter, LinkedIn и други социални канали. Но това не означава, че го правите правилно.

 

Точно като човек, който постоянно се говори за себе си, една компания, която никога не спира да продават на социалните медии е скучен. Да не се използва всеки файл и чуруликане да натрапвам вашия продукт или услуга. Вместо това, се смесват в някои линкове към интересни истории, които са свързани с вашата индустрия и общността, както и лични мнения, като един забавен анекдот за вашия офис култура.

 

 

Не прекалявайте, обаче. Въпреки, забавляващи коте снимки управляват интернет, те вероятно не са място за социални сметки вашия бизнес, освен ако ти тичам магазин за домашни любимци.

 

2. Избягвайте закупуване на препратки.

Link гръб към вашия сайт от други сайтове се казва, че най-големият ранг-влияещ фактор в SEO. Ако търсенето е огромно двигател на трафик към сайта си, тя може да се изкушат да закупи препратки от съоръжения, които практикуват този конкретен тъмно чл. Преди да направи това, да знаете, сте като риск.

 

Свързани:

 

Google ефективно разглежда всеки линк към вашия сайт като вот на доверие, който задвижва вашата класиране нагоре, и тя се равнява купите препратки с изборни измами. Тези, които са уловени може да бъде наказан с по-нисък ранг търсене. В повечето случаи, това не е рискът си заслужава.

 

Вместо това се съсредоточи върху изграждането на отношения с реномирани сайтове. За възможностите Може да изглежда или към съдържанието синдикат на уебсайтове или да видим, ако може да допринесе за техния сайт. Друг вариант е да се направи търсене на уеб сайтове, които са споменати Вашата фирма в пост и искащи линк към вашия сайт в Google.

 

3. Експериментирайте с Instagram.

Докато повечето фирми имат активно присъствие на Facebook и Twitter, твърде много пренебрежение Instagram. Това е грешка. С повече от 300 милиона потребители, които средно прекарват 21 минути на ден на приложението, Instagram е източник на власт.

 

Ако се сблъскате с b2b фирмен, може би си мислите платформа на изображението на базата Instagram просто се отнася и за пекарни, цветарите и други фирми с фотогеничните продукти, но Instagram може да бъде един чудесен начин да се направи една емоционална връзка с настоящи и бъдещи клиенти, без значение какъв вид бизнес сте в. Тя може да служи като инструмент набиране на персонал, което позволява на бизнеса си, за да покажат своята фирмена култура.

 

Instagram акаунт система социален медиен мениджмънт Hootsuite е чудесен пример за това. С 13,300 последователи и отчитане, сметката показва сцени от куче-приятелски офис Hootsuite му. Доставчик на Email-маркетинг услуга сметка MailChimp е подобно добре управлявано. С повече от 19,000 последователи, той разполага изображения, включително лице, в робот костюм и логото на компанията, възпроизведен в лате пяна.

 

Свързани:

 

4. Фокусирайте се върху осигуряването на домейн, който съвпада с индустрията на Вашия бизнес.

Има широко разпространено мнение, че Google ощетява нови домейн разширения като .nyc, .house, .flowers, .market и стотиците други нови домейни от първо ниво (gTLDs) в търсене ранглиста. В действителност, много хора се предполага, Google не повърхностни домейни, регистрирани с тези разширения на всички.

 

Това не е така. „Като цяло, нашите системи се отнасят към новите gTLDs като други gTLDs, [като] .com и .org“, обясни Джон Мюлер Google. „Ключови думи в TLD не дават никакво предимство или недостатък в търсене.“

 

Така че няма нужда да се направи голяма разходи парични средства, за да се получи името си точното съвпадение на домейн .com, вместо ново разширение за домейн, защото Google не ще ви възнагради за това.

 

5. Изграждане на собствения си уебсайт.

Като се има предвид разнообразието от достъпни уебсайт строители на ваше разположение, че има смисъл да вземе нещата в свои ръце. Squarespace ще ви помогне да изпълните showstopping сайт за $ 18 на месец с бизнес профил, докато про акаунт на Weebly струва $ 12 на месец. Подобно на Weebly в ценова структура, WIX – което може да се признае от своята обява Super Bowl – има голи кости безплатна версия, както и набор от платените планове. Онзи препоръчва за малките предприятия е около $ 8 на месец.

 

GoDaddy, Web.com и други търговци на дребно на домейни съчетават регистрации на домейни със собствен дизайн уеб страница и хостинг. Те също така предлагат достъпни услуги, които предоставят виртуални витрини и имейл съобщения. На последно място, тя също си струва да пробвате WordPress, която предлага теми, които са достатъчно гъвкави, за да изглежда наистина персонализирани.

 

Като ваш маркетингов бюджет расте, ще имате повече решения, за да правят, като това дали да се изгради един сайт мобилен оптимизиран и който плаща маркетингови канали за рекламиране в. Но ако можете да създадете стабилна основа, на използването на посочените стратегии за създаване на съдържание и интернет страница, която резонира с клиентите си в ранните етапи, вие вече ще трябва значително предимство пред конкурентите си.