29 януари – Звездни Рожденици

2
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Опра Уинфри – 62

Опра Гейл Уинфри е родена на 29 януари 1954 г. в Косцюшко, САЩ. е американска телевизионна водеща. Нейното тв шоу Шоуто на Опра ѝ спечелва няколко Награди Еми и се счита за най-успешното ток-шоу в историята на телевизията.
Тя е първата жена в света, която натрупва богатство, измерващо се с милиарди, от водене на тв предавания и продажба на стоки, свързани с този бизнес. Фирмата ѝ е се казва „HARPO“ – Опра, написано наопаки. Обявена е за най-богатия афроамериканец на 20. век и единствения в света милиардер от афроамерикански произход.

Том Селек – 71

Томас Уилям Селек е роден на 29 януари 1945 г. в Детройт, Мичиган, САЩ. Той е американски актьор, сценарист и продуцент.
Известни филми, в които той взима участие са Трима мъже и едно бебе и продължението му Трима мъже и една малка дама . Телевизионната кариера на Селек включва сериалите Приятели, Адвокатите от Бостън и Лас Вегас. Актьорът е носител на наградите Еми и Златен глобус.

Хедър Греъм – 46

Хедър Джоуън Греъм е родена на 29 януари 1970 г. в Милуоки, САЩ. Тя е американска актриса и модел. Първата си важна роля получава във филма „Туин Пийкс“ през 1988 година.

Ромарио – 50

Ромарио де Суза Фария е роден на 29 януари 1966 г. Рио де Жанейро, Бразилия. Той е бразилски футболист, нападател, бивш национал.

Източник: bg.wikipedia.org

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ СТАТИИ В MAGAZINE.BG

Етикети: 28 януари звезди Звездни Рожденици Опра Уинфри Ромарио Том Селек Хедър Греъм