Atelier Versace откри Haute Couture сезона с невероятна колекция » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Haute Couture сезона вече официално е открит! Честта за падна на Atelier Versace, а ние трябва да признаем, че едва ли щеше да има по-вълнуващо и страхотно начало!

Ориентирана към това да подчертае по възможно най-деликатния и секси начин всяка женска извивка, колекцията висша мода на луксозната модна къща е създадена за смели жени, които знаят какво искат. И това нещо е внимание! Наследничката на известната фамилия – Донатела Версаче създава образа на една жена, която е нежна и в същото време дръзка и rock’n’roll! Women’s Power стои в основата на невероятната линия, която представя многото лица на дамата, издигайки я на пиедестал и смело заявявайки, че стига да иска, тя може да постигне всичко. Дали пък не виждаме влиянието на предстоящите Олимпийски игри върху Донатела??

Това, което безспорно може да се каже за колекцията, е че е поредния Haute Couture успех на модната къща, който плавно и съвсем хармонично допълва миналогодишните предложения.  Блясък, плът, яркост и детайли – това стои в основата на всеки един дизайн. Линията започва с по-casual предложения (или поне доколкото висша мода може да бъде наречена кежуъл) и преминава към истински дръзки модели, които изглеждат закрепени за тялото на манекенките с въжета и колани. Изрязаните детайли на някои от роклите, както и официалните костюми, красиво подчертават извивките и сме убедени, че предстои да видим голяма част от тази колекция, пренесена на червения килим от любимите ни звезди.

Но още нещо е дори по-невероятно, когато става въпрос за Haute Couture шоуто на Versace! И това са публиката и моделите! За да покажат своите подкрепа и уважение към Донатела, от първия ред ревюто наблюдаваха съвременните модни властелини – Alexander Wang, Riccardo Tisci и Antony Vaccarello! На подиума пък се разходиха някои от най-известните лица в модните среди в момента – Роузи Хънтингтън-Уайтли, Бехати Пронслоу, Джоан Смолс, Ирина Шейк,  Лара Стоун, Наташа Поли и много други. Джиджи Хадид имаше честта да закрие шоуто, облечена в невероятен черен смокинг.

А вие какво мислите за колекцията? Впечатляващо, нали!?

Автор: Преслава Цачева