Огромен интерес към семинара на ERP Academy в Софтуерния университет

1
Добави коментар
pixelmedia
pixelmedia

При голям интерес протече семинарът „Запознаване с ERP, BI и CRM“ на ERP Academy, който се проведе на 11 януари в Софтуерния университет. На събитието присъстваха 240 души като всички места в залата бяха запълнени, а имаше и правостоящи. Неговата цел беше запознаване на младата аудитория на СофтУни с перспективите за реализация в сегмента на системите за управление на бизнеса.

В рамките на семинара лектори от водещи компании от бранша представиха на аудиторията най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, осигуряващи средата за функциониране на съвременните компании. Присъстващите се запознаха с възможностите за реализация в бранша, както и с най-популярните типове бизнес софтуер. Лектори бяха Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG, Владимир Рашев, управляващ партньор на Балкан Сървисис, Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България и други представители на сектора.

„Големият интерес към лекцията в Софтуерния университет, както и интересът на студентите към създадената от нас магистратура по бизнес софтуер потвърждават това, което винаги сме вярвали – че има реална нужда от образователни инициативи в този сегмент и младите хора искат да се запознаят с него. Затова много скоро предстои да стартираме и нови проекти в тази област“ – заяви Наталия Футекова, която е основател на ERP Academy.

Тагове / Tagged ERP, ERP Academy, Семинар, СофтУни