Хороскоп за седмицата 01.02-07.02.2016г. Зодия Козирог

1
Добави коментар

Козирог

Периодът е много важен и пречупавщ за вас- като решения, които ще вземете, като думи, които ще изкажете. Вие променяте гледната си точка за условията ви на съществуване, с „нови очи” гледате на всичко ценно за вас-от хора до парични потоци и начините им на придобиване. Но и вашият имидж се трансформира-понеже показвате други черти от характера си и не сте същите, реално сменяте нещо в поведението и намеренията си или в чисто физически аспект- външен вид, а за някой и здраве!

Към настоящия момент получавате мощна подкрепа от страна на околните-колеги и приятели, но и вие също проявявате завидна воля и сбор от качества, които способстват лидерските ви позиции. Ако все пак, това не ви носи удовлетворение, а усещането е, че събитията са повече извън контрола ви- тогава трансформациите в живота ви трябва и ще бъдат по-радикални, така че да намерите най-подходящото и продуктивно поле за изява и реализация.

В понеделник и вторник-търсите и намирате подкрепа. Но не всички са толкова доброжелателни-пазете се от „удари под кръста” и нелоялна конкуренция. Необмислени или спонтанни разходи-също са възможни.

В сряда и четвъртък научавате тайна, а в петък, събота и неделя- на повърхността изплуват всичките ви преживявания и сами направлявате тенденциите…