ПОВЕЧЕ ЗА ТИНКТУРА ЗДРАВИ КОСТИ И СТАВИ

1
Добави коментар
pisnaami
pisnaami

Тинктура Здрави кости и стави е предназначена да укрепи, оздрави и подсили вашите кости и стави, особено в случаите на генетично предразположение към ставно-артритни заболявания и по-специално към ревматоиден артрит. Ревматоидният артрит е автоимунно заболяване. То засяга саединителната тъкън на опорно- двигателния апарат, поразявайки още белите дробове, сърцето, артериите и кожата.

тинктура здрави кости и стави

Ревматоидният артрит на практика е своеобразен катализатор на имунната система, предизвикващ навлизането на имунни клетки в ставите, лимфната тъкан и кожата. Отлагането в ставите на имунни клетки и образуването на антитела предизвикват разрушаване на ставния хрущял и съседната на него костна тъкан. Всичко това доказва, че ревматоидният артрит всъщност е продължителен автоимунен възпалителен процес с хроничен характер, който протича с периоди на обостряния и подобрения. Жените страдат 3 до 4 пъти по-често от мъжете, а причините за появата на това коварно заболяване не са докрай изяснени. Според предположенията на учените различни вируси, бактерии и патогени предизвикват развитие на имунен или автоимунен възпалителен процес при наследствено предразположени към заболяването хора. Болеста засяга в различна степен костите и ставите в организма, като при всяко следващо обостряне прогресира и поразява нови участъци от тялото. Напредването на заболяването причинява обездвижване на ставите и атрофиране на околоставната мускулатура, съпътствани с образуването на подкожни възли. Пораженията на вътрешните органи се свеждат до развитието на плеврит, перикардит, ендомиокардит, пиелонефрит и прогресираща бъбречна недостатъчност. Профилактиката и лечението на ревматоидния артрит с натурални билкови продукти като Тинктура Здрави кости и стави в значителна степен намалява риска от развитието на болестта и облекчава симптомите при хора, които вече страдат от него.
В състава на тинктурата влизат билки като конски кестен, мащерка, зелен орех, борови връхчета, бял равнец, турта и сладък корен.
Конският кестен значително понижава холестеролното съдържание в кръвта и оказва изключително благоприятно влияние при атеросклероза, подагра, ревматизъм, ишиас. Той е мощен тоник на вените, артериите и мускулите в организма.
Мащерката има доказано антисептично, противовъзпалително и успокояващо действие, борейки успешно причинителите на ревматоидния артрит.
Зеленият орех е доказано мощно средство срещу всякакви гъбични, бактериални, паразито- и патогенно – причинени заболявания каквито са възпаленията на ставите и костите. Действа общоукрепващо и стимулира обмяната на веществата.
Боровите връхчета успешно борят ревматизъм, обриви и възпаления на кожата и ставите. Те действат като силно антисептично и противовъзпалително средство, омекчават раздразнените лигавици и разширява кръвоносните съдове.
Белият равнец често се използва заради спазмолитичното, противовъзпалителното и антипаразитното му действие.
Туртата проявява значителна антивъзпалителна активност, което я прави изключително подходящо средство при лечение на артрити, пристъпи на подагра и дегенеративни нарушения на ставите или на гръбначния стълб (артрози или спондилитартрози).
Сладкият корен е доказан стимулант на надбъбречната кора и панкреаса. Има противовъзпалително, антиартритно, спазмолитично, противоязвено, антибактериално, антивирусно действие. Действа като стимулант на имунната система и понижава лошият холестерол в кръвта.