„24/7“ на Пламен и Иво е най-излъчваната българска песен в ефира

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Две седмици след премиерата му в края на миналата година, вторият сингъл на Пламен и Иво „24/7“ се изкачи до Топ 3, а в момента е на първа позиция в официалната класация Top 100 Airplay Bulgarian Music Only. По данни на ПРОФОН „24/7“ е най-излъчваната българска песен в радио и ТВ ефира за периода 22-28 януари.

След успеха на дебютния сингъл на дуета „2 х 2“, Пламен и Иво отново залагат на динамично парче с цифри в заглавието. Текстът на „24/7“ е дело на Pavell, който пише и музиката и аранжимента с бийтбоксъра Искрен Тончев-Искрата, а в целия процес на работата по сингъла се включват и самите изпълнители. Pavell, Venci Venc’ и Искрата се появяват за кратко и във видеото, режисирано от Bashmotion. В друга от сцените пък участва моделът на Visages и половинка на звездата от „Лудогорец“ Михаил Александров – Деница Стоянова. Специално за снимките Пламен и Иво подготвят и изпълняват хореография заедно с танцьорите от SDZ Studio.

Още с появата си на кастинга за третия сезон на X Factor братя Добреви спечелиха сърцата на публиката и впечатлиха журито с харизма и талант. Те бяха и сред най-бързо развиващите се участници във формата, което им осигури място сред артистите на лейбъла „Вирджиния Рекърдс“. В момента момчета са в студио и подготвят следващия си проект, планиран да излезе по-късно тази година.

Коментари

comments