Най-добрите китайски андроид смартфони – 2015

1
Добави коментар
pomagai
pomagai

Нещата, произведени в Китай често носят лоша репутация: в края на краищата, те са достъпни и често се справят много добре. Не можем да отречем, че тези стоки са конкурентни по отношение на цената, но напоследък те ускориха и темпото при иновациите. Само погледнете графиката на най-големите производители на телефони в света: 7 от топ 10 са от Китай. Това не е случайно: на китайския пазар е нараснал силно, но също така и на световният пазар. В тази статия ще намерите най-добрите китайски андроид смартфони – изгряващи звезди като Xiaomi и Meizu работят заедно с влиятелните марки от Lenovo и Huawei, има доста интересни нови китайски телефони, които трябва видите. Днес ще Ви представим рочно това: те са най-добрите китайски андроид смартфони в различни ценови нива: от най-ниско до най-високо ниво.

Най-доброто качество спрямо цената 1.Meizu M1 Metal

Meizu M1 има метален корпус и се отличава с изискан дизайн, MediaTek най-мощната система за чипове – Helio X10, бърз скенер за пръстови отпечатъци и голяма батерия, сущо така има 5.5-инчов Meizu Blue Charm. Meizu Blue Charm също действа като стартова площадка за нова версия на Андроид от Flyme. Той е завършен до версия 5.0, и идва с някои сериозни промени. The Helio X10 със сигурност е звездата на шоуто. Това е един бърз чип, с участието на осем  ядра Cortex A53 работи при скорост до 2.0GHz, също така и разполага с 2GB на LPDDR3 RAM.

Цената е $220

Линк към пълната спецификация на телефона ТУК

 

2.Xiaomi Redmi Note 3

5.5-инчовiqt Redmi Note 3 е фаблет и е първият достъпен телефон от Xiaomi, компания изцяло отдадена на китайски андроид смартфони. Той идва само няколко месеца след старта на иначе идентични по отношение на спецификациите Redmi Note 2 и вероятно това бързо появяване на пазара има нещо общо с Meizu m1 Metal, който има алуминиев дизайн на тази цена. The Redmi Note 3 не е само метален, но също така и е достъпен телефон, който разполага със скенер за пръстови отпечатъци. Под предния капак, той има чип MediaTek Helio X10 и идва във версия с 16GB и 2GB оперативна памет, както и още един с 32GB за съхранение и 3GB оперативна памет. Така че не е само процесора хваща окото в Redmi 3. Той също има 13-мегапикселова камера с ултра бърз авто-фокус, функция предварително резервирана само за водещи устройства.

Цената е $190

Линк към пълната спецификация на телефона ТУК

 

3.LeTV Le 1s

LeTV е нов участник в жестокият пазар за телефони. Китайски доставчик на медийни стрийминг излезе с поредица от телефони и LeTV е с по-съблазнителен принос към днешната дата. LeTV One впечатлява с ниската си цена и изключително елегантен дизайн. В Le 1S има доста добри спецификации: захранва се от Mediatek текущия флагман процесор, 2.2GHz Helio X окта-кор процесор, има 3GB на LPDDR3 RAM и 32GB памет за съхранение.

Цената е $250

Линк към пълната спецификация на телефона ТУК

4. Xiaomi Mi 4C

С цена на дребно от само $ 250, на Xiaomi Mi 4C е от половината от цената на LG G4 още се характеризира със същата мощна Snapdragon 808 система чип. С Android и богат на функции MIUI, солидна камера, всичко от най-важното, когато става дума за работата на потребителя. Също е един от няколкото телефона използващи Snapdragon 808 с разумна цена, 5-инчов размер на дисплея, приятелски настроен към джобовете. Това е екран 5 „1080 х 1920 пиксела, а батерията е невероятните 3080 мАч.

Цената е $250

Линк към пълната спецификация на телефона ТУК

5. Xiaomi Mi Note

Mi Note е най-добрият телефон на една от най-бързо развиващите с компании за китайски андроид смартфони в света – Xiaomi. След известно взаймстване от Apple, Xiaomi вече има свой собствен оригинален дизайн, който не само изглежда страхотно, но може да бъде и вдъхновение за другите. В Mi Note е супер качество за парите си. Супер стил, но също така и много-добре полиран MIUI с много функции и много гладка производителност, той има голяма камера, и много добър живот на батерията.

 

Цената е $283

Линк към пълната спецификация на телефона ТУК