Джони Деп изигра комедийна пародия на Доналд Тръмп | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Джони Деп се превъплъти в изненадваща нова роля, с която влезе надълбоко в политиката, пише британският вестник „Телеграф”.

Звездата изигра Доналд Тръмп в пародиен биографичен филм за кандидата за нов американски президент. Излизането на лентата съвпада с първичните избори в Ню Хемпшир.

50-минутния пародиен филм е адаптация на книгата на милиардера „Изкуството на сделката”, съобщи комедийният сайт „Funny or Die”. Режисьор на лентата е Рон Хауърд.

Стивън Мърчант, Кристофър Лойд, Хенри Уинклър и Алфред Молина също участват в комедията, широко споделяна в социалната мрежа. 

Това не е първана пародия на сайта  „Funny or Die”, който се финансира от комика Уил Феръл. През 2010 той създаде късометражен филм, в който президента Обама изненадващо е посетен от бившите президенти – Буш баща и син, Бил Клинтън, Джералд Форд, Роналд Рейгън и  Джими Картър. Самият Феръл играеше във филмчето, което ролята  на Обама се изпълняваше от ветерена комик Чеви Чейз и още приятели на Феръл. 

През 2014 Обама стана първият действащ президент, който участва в комедийното шоу „Между двата папрата“ – също продуцирано от  Funny or Die и с участието на госта-комик Зак Галифианакис.

“Искам да ми кажете: какво е да си последният черен президент“ – пита Галифианакис.

„Ама ти сериозно ли? А какво е за последен път да говориш с президент в твойто предаване?

В продължение на шест минути двамата си разменяха подобни пиперливи шегички, които също бяха част от сценария и идеята на Белия дом да привлече повече млади хора на своят страна в подкрепа на здравната реформа на Обама.

От началото на месеца „Специалното изборно студио „Доналд Триумф“ на Funny or Die започна да излъчва скечове с Смешното Куче Триумф Ругатнята.

След като стартира предизборната кампания, Доналд Тръмп редовно е обект на хумористични скечове на Funny or Die, като последният бе от вторник тази седмица, когато бе показан филма „Наддаването“, който представляваше скечове на републиканските кандидати за президент, представяни на фона на епизоди от филма на ужасите „Илюзионистите“.