HTC One M10 – Звяр от следващо поколение

1
Добави коментар
pomagai
pomagai

Войната за смартфони с Android е повече от жестока в последните години. Изглежда, всички марки от висок клас искат да минат продажбите на другите марки. Има няколко марки от висок клас, които плавно влизат на пазара като HTC. Докато други марки са по напористи и изкарват нов телефон всеки месец, но HTC се придържа към плана си и стартира с флагмана на своята програма.

Всички големи марки са обезпокоени от общите си печалби и продажби, защото малките марки са започнали изяждане от дял им, определено HTC се разраства в ъгъла мълчаливо. И ако сте Android фенове, трябва да сте наясно за HTC One M серията.

Еволюцията:

HTC дебютира смартфон през 2013 март и този телефон е наречен HTC One M7. Успехът на този телефон е предизвикателство за конкурентните компании, започват да следят постоянно функциите, дизайна и техническите характеристики на телефона. Серията ONE на HTC е сравнима с конкуренти като Samsung Galaxy S серията, Apple iPhone и Sony Xperia Z серията. И през следващите години, искаме да видим повече членове в ONE серията. HTC прави наистина страхотни телефони.

HTC One M10 Дата на излизане

От стартирането на първия HTC One M7, HTC започва да събира по-големи печалби и популярност. Както бе посочено по-горе, първият телефон дебютира през март 2013 г. HTC One M9 през март 2015 г. Всеки март, HTC има какво да покаже на света. И това се прави само след MCW.

HTC One / One M7 – дата на излизане, март 2013
HTC One M8 дата на излизане, Март 2014
HTC One M9 дата на излизане, Март 2015
HTC One M10 дата на излизане, Март 2016?
Да, ако се вгледате в графика на HTC, логично е този Март да видим новият HTC One M10.

HTC са известени със своята стабилност и планиране. Шанс за ранно излизани на HTC One M10 са много малки. Въпреки това, натискът на конкуренцията е голям за HTC, но и най-големите марки, Samsung и Apple имат същият този проблем.

HTC One M10 спецификации и характеристики

HTC One M10 спецификациите в момента не са известни но ако имаме предвид, HTC One М9 има спецификации повече от добри, включват Qualcomm Snapdragon 810 чипсет с 8 ядра (4 ядра на 1.5 GHz Cortex-A53 и четири-ядрени 2 GHz A57), 3GB RAM и пълна HD резолюция 5 инча дисплей. Повече от интересна спецификация на камера, която включва с два 20,7 MP сензора и предна 4MP (UltraPixel камера).

И сега, ако говорим за М10 спецификациите, според слуховете, той включва 27 MP двойна камера, отпред и отзад. След стартирането на HTC Desire Eye беше ясно, че HTC се движи в тенденцията мълчаливо. Налице е тенденция за самоснимките (selfie), така че HTC Стартира селфи смартфон. HTC смята, че флагманът на годината също трябва да има висок клас спецификация. Така че, очакваме по-голяма камера в предната позиция.

Следващото голямо нещо може да бъде дисплея и резолюцията –  Така че, определено 4K дисплей или друг 2K дисплей ще бъде част от HTC One M10 конфигурацията.

Процесор – Qualcomm 82X с 3.X GHz Окта-ядрен
4GB RAM
64GB / 128GB памет
Dual-SIM (Нано версия)
27 MP предна и задна камера
3500mAh батерия
5 инча 4K / 2K резолюция на дисплея
Нов дизайн
Два стерео високоговорителя
Водоустойчив и прахоустойчив
Сензор за пулс
Touch ID скенер (пръстов отпечатък)

Цена:

Цената ще бъде в диапазона от $ 650 два $ 800. Флагманът няма да дойде с ниската цена, както можете да видите от спецификациите ще увеличат производствените разходи и на крайния продукт също.