Срещи 10/10 – 23.02.2016 – Намери ме

3
Добави коментар
Addicted2love
Addicted2love

Срещи 10/10 – 23.02.2016

Възраст жени: 25-38 години

Възраст мъже: 32-39 години

Още за събитието • Участието в спийд дейтинг става САМО с предварителна регистрация! Местата за събитието се запазват не по реда на регистрация, а по реда на плащане. Направеното плащане (до 2 дни от датата на регистрация) е твоята гаранция, че мястото ти няма да бъде заето от друг(а). • Консумацията от бара (дори и минимална) е задължителна по време на срещите, като тя не е включена в таксата за участие. • Ако имаш затруднения с регистрацията или със записването за събитието, можеш да се обадиш на телефон: 0896576873. • По време на събитието не присъстват външни лица в заведението!

КАКВО Е СПИЙД ДЕЙТИНГ?Станалите вече изключително популярни и в Европа бързи срещи, дават възможност само за час и половина да се запознаеш с 10 души от противоположния пол, на близка до твоята възраст, които са свободни, готини, позитивни и обичат нови запознанства. Ще имаш по 7 минути за самостоятелен разговор с всеки един от представителите на противоположния пол. Контакти за връзка не се разменят по време на срещите, за да няма неудобни ситуации. След срещите всеки отбелязва кои от участниците от противоположния пол е харесал. При съвпадение на интерес от другата страна, организаторите разменят контакти за връзка на тези участници, след което те сами продължават връзката помежду си.

• Виж защо ще ти хареса спийд дейтинг. • Искаш да участваш, но се притесняваш?! Разбери как да преодолееш това.

Медийни партньори:   http://budnavarna.bg/http://varnahot.com/Общите условия за предоставяните от „Намери ме“ услуги са публикувани тук. Информация за заведението ABSOLUT BAR Smoothie & Juice Bar

За участие в speed dating на 23.02.2016г посетете www.namerime-bg.com