Магичен Спектакъл АБРАКАДАБРА – ЛАС ВЕГАС | Ticketpro – Вашият билет за света на развлеченията

1
Добави коментар
ivoxmagic
ivoxmagic

Мощен микс от най-дръзките и удивителни номера изпълнявани някога на сцената. Нон-стоп шоу изпълнено с вълнуваща и изискана магия в безпрецедентни размери, съпроводено от танцьори в модерни костюми, светлинни ефекти и здрав саунд. Станете свидетели на зашеметяващи изпълнения: появяване и изчезване на асистентки, левитации, невероятно шоу с гълъби, илюзии от Лас Вегас, четене на мисли, шок, адреналин и мистерии отвъд разбиранията на вашето съзнание. За радост на най-малките зрители ще се появи един специален гост за да участва в магичния спектакъл „Абракадабра“……..! С участието на елита на българското илюзионно изкуство – Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу – носители на множество престижни награди за магично изкуство в Европа и България. Рамо до рамо до тях ще застане и една млада звезда Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

Магично шоу, което трябва да се види от цялото семейство. Незабравимо изживяване, което ще ви накара да отключите въображението на вашето съзнание и ще ви пренесе в един невероятен свят!

Осъществява с любезната подкрепа на туристическа агенция Ориент 99.

Във вълшебния свят на магията може да се потопите на 2 Април 2016 (събота) в Театър „Сълза и смях“ – ул.“Г.С.Раковски“ 127 от 19:00 часа.

Билети в мрежата на Тикетпро и на касата на Театър“Сълза и смях“. Едно шоу за цялото семейство!