Почивка в планината – едно незабравимо преживяване

1
Добави коментар
georgi1337
georgi1337

Почивка в планината – едно незабравимо преживяване

0.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Нервни, раздразнителни, прекалено уморени, днес това са преобладаващите характеристики на хората от големия град. До толкова сме променили начина си на мислене, че започваме да приемаме за нормално това, че редовно се чувстваме недоспали и без тонус. Не ни прави впечатление и дори не ни тревожи факта, че се будим уморени и ставаме от леглото без желание да правим каквото и да е. Липсата на ентусиазъм за работа, спорт и реално общуване с нови и интересни хора вече е сериозен повод за притеснение.
Ако това е поредният ден, в който си казвате, че се чувствате така, просто защото работите много и без почивка, помислете какво причинявате на организма си и си дайте сметка, не е ли време да презаредите батериите?
От кога не сте излизали извън града? От кога не сте вдишвали чист планински въздух?
Готови ли сте за незабравима почивка в Родопите?
Почивка, която можете да приемете като спасително „хапче“, което да ви спаси от напрежението, депресията, стреса.
В ежедневието често не можем да отсеем най-важните неща, есенцията и смисъла на съществуването. А именно това, че животът ни преминава като миг, толкова бързо и понякога толкова сиво, между четирите стени на офиса, на апартамента, на хотела.
Нека поне за момент си дадем сметка, че истински ценното е в това да се откъснем от замърсения град и да си дарим почивка сред чистата природа. За да си починем и отворим очите си. За да си дадем шанс, за да можем да забележим, че извън личните и служебните задачи, неплатените сметки, интригите, ангажименти, страхове и тревоги, има цял един нов и непознат свят. Свят, който следва своите закони и не се интересува от нашите проблеми, свят пълен с живот, с красота и великолепие, което е вдъхновявало поети, художници, писатели и всякакви други хора на изкуството. Свят на чудна природа, която ни очаква и приема, без да ни задава излишни въпроси  и без да се интересува от нас.
Супер дестинация е Банско. Тя ни дава възможност да разпуснем сред природата и забавалението: http://www.rooms.bg/hoteli-bansko.html
А може би именно при подобно общуване с природата можем да намерим себе си и да си дадем отговор на въпросите, които си задава всеки от нас – кои сме, накъде вървим, какво искаме от живота?