Завръщането / The Revenant – Гледай Онлайн

1
Добави коментар

Гледай Онлайн Завръщането (2015)

Вдъхновен от действителни събития, ЗАВРЪЩАНЕТО е епична история за оцеляване и преобразяване в американските погранични земи.

По време на експедиция в неизследвана пустош, легендарният изследовател Хю Глас (Леонардо ди Каприо) е брутално премазан от мечка, и изоставен от членовете на собствената му ловна дружина.

Сам на границата на смъртта, Глас отказва да се предаде. Воден от непоколебима воля и любовта му към съпругата и сина им, той предприема истинска одисея от 200 мили през обширния див Запад по следите на човека, който го е предал: Джон Фицджералд (Том Харди). Това, което започва като безмилостен стремеж към отмъщение се превръща в героична сага срещу всички изпитания по пътя към дома и изкуплението.

Сценарист, продуцент и режисьор на ЗАВРЪЩАНЕТО е Алехандро Г. Иняриту.

година: 2015

Режисьор: Алехандро Иняриту

Актьори: Леонардо Ди Каприо, Том Харди, Брендън Флетчър, Хавиер Боте, Лукас Хаас, Пол Андерсън

IMDB: 

Държава: Съединени Американски Щати

трейлър

Сайта GledaiFilmi.online ви предлага да превърнете дома си в киносалон. Използвайте сайта за безплатно гледане на филми, за да имате свое собствено онлайн кино. Гледайте филма Завръщането / The Revenant (2015) с носителя на Оскар Леонардо Ди Каприо:

Внимание!!! Нито един от предоставените филми, не се стриймва и не се хоства на наш сървър. Ние не съхраняваме и не стриймваме видео файлове нарушаващи авторските Ви права! GledaiFilmi.online предоставя единствено линкове към трети сайтове за теглене и гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта. Администраторите на GledaiFilmi.online не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Ако вие сте носител на авторско право върху някой от публикуваните филми и желаете премахването на линкове в съответния филм или споразумение с нас, моля да се свържете чрез формата ни „За контакти” или като ни пишете на „admin (@) GledaiFilmi.online“ Ние не крадем интелектуална собственост! GledaiFilmi.online декларира желание и готовност да съдейства на авторите, ползвателите, продуцентите и на техните представители, както и на съответните организации за колективно управление на авторски права да уреждат възникналите спорове за евентуални нарушения, по такъв начин, че законните интереси за събиране на възнаграждение за ползване и разпространение на авторски произведения да бъде удовлетворен.

Similar Movies: