PR-О-ЛОГИЯ – PR в света на маркетинга – EVENTS.bg

3
Добави коментар
Kvdraganova
Kvdraganova

19.03.2016 13:00 20.03.2016 17:30 бул. „Янко Сакъзов“ №3, ет. 1, учебен център UpGrade UСофияИнтересуват се > 6 » Източник: AMI Communications Bulgaria Branch » Достъп: такса участие » Достъп на медии: не Уъркшоп: „PR-О-ЛОГИЯ – PR в света на маркетинга“

AMI Communications България стартира workshop „PR-О-ЛОГИЯ – PR в света на маркетинга“. Агенцията подготвя серия обучения за връзки с обществеността и комуникации, с които да насърчи повече български организации да използват предимствата на PR-а в работата си.

Първият workshop „PR-О-ЛОГИЯ – PR в света на маркетинга“ ще се проведе на 19 и 20 март от 13:00 до 17:30 ч. в учебен център UpGrade U, на адрес бул. „Янко Сакъзов“ №3, ет. 1.

В обучението могат да участват всички, които се интересуват от PR и комуникации, търсят съмишленици, искат да разберат повече за света на медиите, или се сблъскват с намаляващaта ефективност на рекламата. В два последователни дни участниците ще разберат какво е PR, каква е ролята му за успеха на бизнеса, как да привличат интереса на медиите и как да създават запомнящи се PR кампании и прессъобщения. Ще дискутираме по казусите, представляващи най-голям интерес за присъстващите. Всички участници ще получат сертификат за завършено обучение.

Програмата на курса включва: • Лекционна част: o Какво всъщност е PR и защо е важна част от съвременния маркетинг? o Кои са новите имена на PR или какво е communication & content marketing? o Как доверието влияе на продажбите? o Медийни тенденции и медийна среда в България o Как се работи с медии? o Кои са инструментите на PR-a? o Какво хората биха искали да прочетат за Вас? o Как да измервате ефективността на PR?

• Практическа част: o Разглеждане на казуси по предварително изпратенитеми o Анализиране на добри примери и успешни PR кампании o Създаване на собствена PR кампания o Структуриране на прессъобщение o Oбменяне на идеи

Очакваме Ви! https://www.facebook.com/events/1087761954620691/

Допълнителна информация: За повече информация и записвания посетете (линк Upgrade U/ Facebook събитие).