SOFIA FASHION WEEK 2016 подкрепя млади дизайнери

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Второто издание на Sofia Fashion Week ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни. Родната Седмица на модата все повече доближава традициите на Париж, Ню Йорк и Милано с двете си издания за всеки от модните сезони – пролет/лято и есен/зима. През този сезон социална мисия на събитието и на Виктория Груп е подкрепата на млади дизайнери. Студенти по моден дизайн от водещите университети в страната ще могат да покажат безплатно свои дизайнерски творения в третата вечер на престижната модна сцена.

Модното събитие Sofia Fashion Week 2016 ще се случи за втори път у нас на територията на най-актуалната локация в София – зала EFE Hotel Marinela, а датите за него са 22-26 март 2016 г. В петте тематични вечери организаторите от Hotel Marinela и агенция 359 Model & Talеnt обещават събитие, което ще определи модния пазар в България – амбиция, вече доказана с първото издание като класен моден продукт без аналог до момента.

На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Ще има и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela – Sofia.

Много скоро на сайта и фейсбук страницата на Sofia Fashion Week 2016 ще разберете и първите изненади, които са подготвили организаторите от Hotel Marinela и 359 model & Talent agency.

Коментари

comments