Шпиони / Spy (2015) – гледай онлайн

1
Добави коментар
kstanishev
kstanishev

Гледай онлайн целия филм Терминатор Генезис / Terminator: Genisys (2015)

Внимание! Филмът Шпиони не е с бг аудио, но можете да гледате целия филм в BlueRay качество и с Български субтитри. Филмът Шпиони се гледа изцяло онлайн, без нужда от даунлоуд.

Vnimanie! Filmat Shpioni ne e s BG audio, no mojete da gledate celia film v BlueRay kachestvo i s Bulgarski subtitri. Filmat Shpioni se gleda izcyalo online, bez nujda ot download.

Филмът Шпиони започва действието си във Варна, България. Сюзън Купър (Мелиса Маккарти) е скромна, прикована към бюрото си служителка в ЦРУ, която работи като безименен анализатор на най-опасните мисии на агенцията. Но когато нейният партньор (Джъд Лоу) изчезва безследно и друг топ шпионин (Джейсън Стейтъм) е компрометиран, тя се явява като доброволец за агент под прикритие, който да проникне в обкръжението на смъртоносен търговец на оръжие и така да предотврати световна катастрофа.

Звездата на филма Мелиса Маккарти за трети път работи съвместно със сценариста и режисьора Пол Фейг, след абсолютните им класики Шаферки и Нежна полиция. Действието се развива в красивите европейски столици Рим, Париж и Будапеща, и е изпълнено с непрестанен екшън и огромна доза от запазената марка комедия на създателите на филма.

година: 2015

Режисьор: Пол Фейг

Актьори: Джъд Лоу, Джесика Чафин, Миранда Харт, Ниа Лонг, 50 Cent, Морена Бакарин, Алисън Джани, Джейсън Стейтъм, Мелиса Маккарти, Роуз Бърни

IMDB: 

Държава: Съединени Американски Щати

трейлър

Превърнете дома си в онлайн кино. Гледайте Шпиони / Spy (2015).

Внимание!!! Нито един от предоставените филми, не се стриймва и не се хоства на наш сървър. Ние не съхраняваме и не стриймваме видео файлове нарушаващи авторските Ви права! GledaiFilmi.online предоставя единствено линкове към трети сайтове за теглене и гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта. Администраторите на GledaiFilmi.online не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Ако вие сте носител на авторско право върху някой от публикуваните филми и желаете премахването на линкове в съответния филм или споразумение с нас, моля да се свържете чрез формата ни „За контакти” или като ни пишете на „admin (@) GledaiFilmi.online“ Ние не крадем интелектуална собственост! GledaiFilmi.online декларира желание и готовност да съдейства на авторите, ползвателите, продуцентите и на техните представители, както и на съответните организации за колективно управление на авторски права да уреждат възникналите спорове за евентуални нарушения, по такъв начин, че законните интереси за събиране на възнаграждение за ползване и разпространение на авторски произведения да бъде удовлетворен.

Подобни филми
Like this:

Like Зареждане…

Related