„Betfair“ – най-добрият кеш аут на пазара

1
Добави коментар
djokando
djokando

Здравейте , тук ще ви представим някой от алтернативите на Еврофутбол – или така наречените онлайн букмейкъри .Ще обхванем , бонусите (ако има такива) , коефициентите и потдръжката на самите сайтове .

Букмейкърите над които се спряхме са Efbet , Betfair , Pinnacle и Sportingbet .Умишлено ще пропуснем засега Бет 365 , поради невъзможността да се регистрират играчи  от България , като си запазим правото , след издаване на съответните разрешения – да добавим и него като един от добрите букмейкъри на нашия пазар .

Betfair – най добрият кеш аут и още и още…

Бетфеър е един от легално опериращите букмейкъри в България .Сайтът се отличава с доста голямо количество бонуси , добра потдръжка , високи коефициенти и може би най-добрия кеш аут из между спортните сайтове за залози . 

Интерфейс

Интерфейсът на сайта се отличава с красиво и подредено меню , лесна навигация и красив дизайн . Коефициентите са едни от най-високите на българския пазар , а бонусите едни от най-примамливите на нашия пазар .

Бонуси Бонус до €25 с функцията Cash Out

Cash Out е нова услуга в Betfair , която ви дава възможност да затворите (кеширате) даден залог на  още преди мачът да е свършил . По този начин може да успеете да се предпазите от евентуална загуба на средства.

При използването на новата Cash Out услуга за залози на живо за първи път, ще получите 100% бонус на стойност вашата чиста печалба (макс. 25 евро). Получавате този бонус само ако залогът ви спечели.

Безплатни залози до 30 евро при откриване на сметка

Промоцията е валидна за нови играчи, които направят единичен залог от 10 евро в букмейкърската секция на сайта на коефициент 1.20 или по-висок, в срок до 30 дни след регистрацията.

Веднага след като заложите ще получите възможност за 3 безплатни залога, всеки на стойност по 10 евро, които отново важат само за раздела с фиксирани коефициенти, но не и за борсата. Получавате само чистата печалба от тези залози.

20 евро бонус за спортна борса

ПЪРВИЯТ ЗАЛОГ В BETFAIR СПОРТНА БОРСА, КОЙТО НАПРАВИТЕ В РАМКИТЕ НА 7 ДНИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА НА ВАШАТА НОВА СМЕТКА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ НА СТОЙНОСТ МИНИМУМ €20. ВАШИЯТ ПЪРВИ ЗАЛОГ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИКЛЮЧЕН В РАМКИТЕ НА ТЕЗИ 7 ДНИ („ПРОМОЦИОНЕН ПЕРИОД“). ПЪРВИ ЗАЛОЗИ, КОИТО СА НАПРАВЕНИ В РАМКИТЕ НА ТОЗИ ПРОМОЦИОНЕН ПЕРИОД, НО СА НА СТОЙНОСТ ПО-МАЛКА ОТ €20 НЯМА ДА СЕ ЗАЧИТАТ КЪМ ТАЗИ ПРОМОЦИЯ. КЪМ ПРОМОЦИЯТА НЕ СЕ ЗАЧИТАТ И НЕПОСРЕЩНАТИ, НЕПРИКЛЮЧЕНИ ИЛИ ОТМЕНЕНИ ЗАЛОЗИ.

АКО НАПРАВИТЕ ВАЛИДЕН ЗАЛОГ, КАКТО Е ПОСОЧЕНО ПО-ГОРЕ И ТОЗИ ЗАЛОГ СЕ ОКАЖЕ НЕУСПЕШЕН, НИЕ ЩЕ ВИ ВЪЗСТАНОВИМ €20

Увеличени коефициенти в спортната борса

Спортната борса в Бетфеър е място където можете да търгувате с коефициенти срещу други реални играчи .Сайтът на Бетфеър дава често много добри оферти за най-интересните срещи за деня в които можете  опитате да играете за доста по-висок от нормалния коефициент ,като в някои от офертите дори предоставя връщане на залога ако той е губещ.

СПОРТНА БОРСА

Залогът „ЗА – Back“ (нещо ще се случи) в Betfair, на практика не се различава от залозите в останалите букмейкъри .  Избираме дадено спортно събитие , вид залог (примерно: 1Х2) и избираме коефициент, залагаме сумата и потвърждаваме залога. Но има някои особености, които ще разгледаме по-надолу.

За пример ще вземем срещата Португалия – Гърция

Ще заложим на този, който ще победи в мача.

Решаваме, че Португалия ще победи и ще заложим 10€ на Португалия. В този случай срещу линията на срещата, кликваме върху синьото квадратче в раздела „ЗА“ с коефициент 1.72.

В дясната страна на екрана се появява прозорче, с надпис  „Фиш“, а под този надпис се появява избрания от нас залог.

.

Залогът „СРЕЩУ – Lay“ (познат още като „ПРОТИВ“) е една уникална възможност в Betfair да залагаме срещу даден изход от спортното събитие (че нещо няма да се случи). Ако заложим „СРЕЩУ“, то този залог ще е печеливш, ако срещата завърши при всеки друг изход, освен, „СРЕЩУ“ този който сме избрали. Например, при залог „СРЕЩУ“ победа на Гърция, нашият залог ще спечели, ако спечели Португалия или срещата завърши наравно. Залозите „СРЕЩУ“ са в червените квадратчета.

Залози „СРЕЩУ“ в Betfair можем да правим против всеки изход от дадена среща.

Например, да заложим „СРЕЩУ“ победа на Гърция означава да заложим на това те да НЕ победят. Ако заложим „СРЕЩУ“ тях, ние ще спечелим, ако те загубят или мача завърши наравно.

В Betfair можем не само  да залагаме „СРЕЩУ“ която и да е селекция, но и да избираме сами коефициента си и сумата, която сме готови да изгубим. Колкото по-слаб коефициент заложим „СРЕЩУ“, толкова по-малка сума ще рискуваме в сравнение с очакваната ни печалба.

Покер в Бетфеър 

Бетфеър предлагат множество зали за игра на покер .Букмейкърът предлага страхотни промоций и множество турнири с високи наградни фондове.

Прогнозите на специалистта

Бетфеър е един от малкото сайтове които се опитват да помагат на своите клиенти да печелят от спортни залози , като предлагат специална рубрика в сайта си , където специалисти дават прогнози на по-интересните спортни събития

 

В заключение можем да кажем ,че Бетфеър е можеби най-добрата алтернатива на Бет365 в българия (може би заедно с Ефбет) ,която ще ви предложи високи коефициенти ,качествено обслужване , множество промоций и най-добрият кеш аут на пазара 

Регитрирай се в Бетфеър оттук !!!

Февр. 29, 2016djokando