Паралелна Реалност,Ефект Мандела – Николай Ленин или Владимир Илич Ленин?

2
262
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Съществува ли модификация на историята и историческите събития? Достатъчно е да се обърнем към известните исторически личности, които са живели само преди 100 години и за които всичко се считало известно, животът им се потвърждавал от десетки хиляди документи и фотографии. Днес ще ви представя една много интересна версия, която касае една от най-известните личности на 20 век- Владимир Илич Ленин.

Паралелна Реалност,Ефект Мандела – Николай Ленин или Владимир Илич Ленин?

Преди няколко години заместник началника на ЦНЕАТ  в град Самара Колмиков Антон Николаевич, озвучил много интересен поглед върху личността на главния вожд на Октомврийската революция.

Той повдигна версията,че човека,който лежи в Мавзолея на Червения площад няма никакво отношение към човек с името Улянов Владимир. Всички ние знаем ,че Владимир Илич Улянов- това е Ленин.Ленин- това е главният псевдоним на Улянов.

Колмиков доказва ,че в Мавзолея не лежи Улянов, а друг човек с друга фамилия.

В своята статия той прилага няколко доказателства. Ще се опитаме да проверим едно от най-ярките.Колмиков потвърджава,че във всяко печатно издание до 1920 година няма споменаване на Владимир Илич Ленин. Владимир Илич Ленин се появява във вестници и издания след 1920 година. До 1920 година на книгите присъства фамилията или псевдоним Ленин,но винаги чудно защо във вида Н.Ленин.

Всички книги,брошури и статии написани до 1920 година автор на които историците считат Владимир Илич Улянов са подписани Н.Ленин. Не се срещат корици до 1922 година на които да е написано В.И.Ленин.

Мен самият също ме заинтригува този въпрос,по-рано аз не обръщах внимание на това.

Ние всички сме виждали Ленин само на черно-бяла фотография.Аз лично никога не съм се замислял какъв цвят са били косите на Ленин,какъв цвят му е била брадата,докато не ми попадна видео на много известен историк,където се разказва,че Ленин е имал рижа брада и като доказателство се привежда картичка от отделението за охрана,където има не само черно-бяла снимка,но и подробно описание на човека и в това описание имало данни,че Ленин е имал рижава брада.Но не е точно така- този документ просто не е попълнен.Аз намерих тази картичка и се опитах да прочета за рижата брада на Ленин…Може би някой от вас е срещал картичката на охраната със запълнени полета?

 

Този документ просто не е попълнен.Графа – цвят на косата има- но,не е попълнена. За сравнение картата на Маяковский е подробно попълнена.

Следващият интересен въпрос е как звучи правилно името на най-известния комунист?Историците казват,че е Владимир Илич Улянов.Обърнете внимание на бащиното име- ИЛИЧ. Но ето официални документи от Министерството на Правосъдието,Главно затворническо управление ,и в тези документи е написано Владимир Илин Улянов.

А ето паспорта ,който е издаден по-късно там бащиното име е Илич.

Може да си помислим,че министерството на правосъдието просто се е объркало.Но ето справка от полицията ,в която също е написан Илин.

Получава се ,че от 1897 година до 1899 департаментите на полицията наричат Илич- Илин.Това е странно. Да отидем по-нататък.Да видим как Улянов е подписвал своите първи литературни трудове.

Намерих сайт ,в който са систематизирани всички произведния на Ленин.http://lenin.rusarchives.ru

Там е публикувана брошурата на В.И.Улянов- „Задачи руских социал-демократов“

Но тази брошура никъде не е подписана.Никъде няма името на автора.В предговора Акселрод пише за автора просто като Автор.

Никъде няма фамилия или псевдоним на автора. Просто ние трябва да повярваме,че тази брошура е написана именно от Улянов.В съдържанието има много интересно описание на авторите на съвременния социализъм,но няма нито Улянов,нито Илич,нито Илин ,нито Ленин сред тях.А това са основните псевдоними на Улянов. А ето брошура от 1895 година

Само на червената подвързия е написано името Ленин ,никъде във вътрешните страници не е споменато името на автора,няма и следа от него.Ако сложим тази брошура в друга червена подвързия можем да напишем на нея всяко друго име. Може да проверите сами.

Следващата брошура 1899 година “ Нов фабричен закон“ на червената корица пише Ленин и на самата брошура с молив е написано името на автора,на друго място в брошурата авторът повече не е посочен.

Следващата брошура от 1905 година е подписана Н.Ленин

Нито една книга или брошура не е подписана от Владимир Илич Ленин.Среща се само Н.Ленин или въобще не  е възможно да се определи автора.Защо до 1920 година не се среща брошура или книга подписана В.Илич Ленин? Има само подписани Н.Ленин,Тулин или Илин? Според историците Владимир Улянов не можел да се подписва с истинското си име ,затова ползвал псевдоними.Много добро обяснение,но само си представете…гениалността на Ленин…за да не се досети никой,че той е автора на революционните книги той подписва книгата Владимир Илин…просто гениално…полицията никога няма да се досети,че това е писано от него понеже във всички полицейски документи той е записан именно с името Владимир Илин….Улянов….

Но нека да се съгласим с историците…че това било псевдоним.Но след Октомврийската революция през 1917 Улянов оглавил правителството.Значи,че главата на правителството три години подред издава книги под псевдоним??? До 1920 г ? Например  ако чете такава книга някой селянин в забутано селце през 1919 година как ще разбере кой я е написал??? Страната се ръководи от Владимир Илич Ленин,а книгата е написал някой си Н.Ленин???Селянинът сигурно ще си помисли ,че Н.Ленин е брат на Владимир Илич Ленин…

Много странна ситуация е защо книгите на Ленин три години подред се подписват Н.Ленин,когато вече Улянов е нямало от какво да се бои???Интересен факт- през 1921 година Бърнард Шоу изпраща на Улянов една своя книга с автограф :“на Николай Ленин– единственият държавен деятел в Европа“.

Нима Бърнард Шоу е бил толкова мързелив,че не  е могъл да научи от вестниците истинското име на ръководителя на страната?Защо той пише Николай Ленин?Аз не мога да си представя,че известен писател,който се обръща към държавен глава може така да се обърка…

Защо мумията на Ленин се пази и до днес?

Защо отмениха нашето бъдеще?

Как да забавим времето? Защо ,когато остаряваме ни се струва ,че времето се забързва?

Паралелните светове и как да попаднем там?

Портрет по Снимка за Подарък

Лилав маникюр с цвят Патладжан- Великолепни и загадъчни идеи

По формата на краката може да се познае характерът на жената- забавен тест

Как да удължим краката без токчета ?