Система за домашно кино 5.1 с Blu-ray Samsung

28
Добави коментар
pavkata11

profitshare.bg/l/141917

Мощни ниски честоти за голямо усилване на звука HES J5100 на Samsung е разработена да осигурява по-дълбоки и по-богати ниски честоти. Системата излъчва вибрации, които осигуряват вярното възпроизвеждане на всички ниски тонове. Наслаждавайте се на мощен звук, който ще ви накара да се чувствате сякаш сте в киното.

 

Неограничен звук с Crystal Amp Pro HES J5100 на Samsung цени звука също толкова много, колкото и картината. HES J5100 използва уникалната патентована технология Crystal Amp Pro, която увеличава изключително силно качеството на звука чрез мултипроменлива обратна връзка от звукови сигнали, премахваща ограниченията пред средния изходен звук на стандартните системи.

 

Балансирайте звука по свой начин Персонализирайте звуковия сигнал чрез потребителски настройки на еквилайзера, достъпни от основния дисплей на телевизора. Можете директно да регулирате нивата на всяка честотна лента, за да съответстват перфектно на настроението или вкуса ви.

Гледайте телевизия със звук, който ви обгръща моментално С функцията TV Sound On можете да се наслаждавайте на любимите си телевизионни предавания с висококачествен звук, който ви обгръща, чрез натискане на един бутон. Трябва само да натиснете „бързия клавиш“ на дистанционното управление, за да активирате незабавно мощните високоговорители на системата за домашно кино J5100 на Samsung.