Надомна работа за абсолютно начинаещи ~ Надомна работа

2
Добави коментар

Почти всеки човек, който решава да поизкара някакви пари от интернет започва с PTC сайтовете, защото по-лесно от това няма накъде. Дори и тийнейджър би се справил.  PTC (paid to click) са сайтове, в които се предлагат два вида услуги. За рекламодатели се предлага сайтовете им да бъдат посетени срещу заплащане. От друга страна PTC сайтовете плащат малка сума на потребителите за да посетят въпросните сайтове на рекламодателите. Обикновено заплащането е малки суми, за посещение на един линк от 0.0001 цент, до 0.02 цента.  Ако някъде видите цена от по 2$ за клик да знаете, че това е лъжа и измама. Тук бихте се запитали защо някой ще се занимава да клика за някакви си 0.0001$ на клик. Веднага ще ви обясня защо. Тези програми, за които ще ви разкажа по долу първо на първо дават възможност да започнете без от нулата без абсолютно никакви вложения. И второ с търпение и упорство след около година спокойно можете да започнете да изкарвате доста добри пари.  За тази цел е нужно като за начало да си създадете акаунт в paypal.com, как се прави това съм обяснила в тази статия: Как да си направим акаунт в Paypal.  След като вече имате paypal акаунт със същия имейл се регистрирате тук чрез банера отдолу:

Тази програма е не друга а вездесъщият първи легендарен PTC сайт NeoBux, който преди няколко дни навърши 8 години. Наричат го PTC King. Какво идва да покаже това? Това показва, че NeoBux от 8 години има доволни клиенти. 8 години доволни рекламодатели и 8 години доволни потребители. NeoBux плаща при достигане на баланс от 2$ моментално.  За NeoBux хората казват дори, че е единственият PTC сайт, от когото някога ще имате нужда. В това твърдение има резон поради няколко причини:

1. Всеки ден за вас ще има между 20 и 30 клика на стойност по 0.001$. 

2. Можете и най-настоятелно ви съветвам да го направите е да поканите всички приятели и познати да се регистрират под вас, чрез вашият реферален линк или банер (показано на снимката).

Тайната на NeoBux се крие именно в привличането на реферали под вас. Колкото повече реферали имате, толкова по-голям приход ще генерирате. Много важно е обаче да знаете, че за да получите приходи от рефералите си е нужно да сте кликали поне 4 пъти предния ден на рекламите оцветени в оранжево. 

3. Още един настоятелен съвет, когато достигнете в баланса си сумата от 2$ не бързайте да я теглите за да пробвате дали NeoBux плаща. Повярвайте ми плаща и от от цели 8 години, и ако си изтеглите 2-та$ какво? Ауууу леле ще имате цели 2$ в paypal. Стратегията показва когато съберете 3$ е да си наемете реферали. Един нает реферал с 1 клик на ден си изплаща цената за наемането, като останалите кликове са чиста печалба за вас.  Сега да си представим, че имате 100 директни реферали под вас и 100 наети. Получава се доста добра сума за печелене нали?

4. Тук идва най-хубавата част.  Golden Upgrade. Струва 90$ и се изисква много търпение и реферали, но ето вижте резултата на снимката по-долу:

Сами си преценете дали си струва времето и усилията. Аз мисля, че да!

Въпреки че хората твърдят, че освен NeoBux друг PTC сайт не им трябва, аз съм на друго мнение. Има още един легендарен PTC сайт, него го наричат пък PTC Queen.

Това е ClixSense. Регистрирайте се чрез банера по-долу:

ClixSense няма условия да сте кликали всеки ден за да получите доход от рефералите си. Рекламите варират от 20 до 40 дневно и са на стойност от 0.0001$ до 0.02$. Плаща при достигане на баланс от 8$. Излишно е да обяснявам, че и те плащат на секундата, това е вторият по възраст сайт след NeoBux. В ClixSense има и други начини за печалба освен кликането по реклами. Това е ClixGrid :

От ClixGrid можете да спечелите до 10$ като кликнете и изгледате рекламата скрита в някое квадратче.  

ClixSense предлагат също и заработка от изпълняване на tasks (задачи). 

Единственото, което не харесвам при тях е, че не предлагат наемане на реферали. И аз и много други потребители сме писали и молили админа да вкара тази опция, но засега без успех. 

Така че единственото, което можете да направите е също да поканите приятели за реферали, и да пускате рефералния си линк Account Summary/My affiliate link  навсякъде където ви хрумне, фейсбук, туитър, форуми, разбира се без спам.  Изработените пари можете да вложите в ъпгрейд и така да си докарвате повече доход и по-голям шанс да спечелите във ClixGrid.

Това са моите два PTC сайта и наистина смятам, че няма нужда от други.

Дали и за вас това ще е така преценете сами. Успех!

Posted in: PTC сайтове