Черната Златка чака бебе :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

 Плеймейтката Златка Димитрова е бременна!

 

След тежката драма, която преживяха, моделката и приятелят й Миро отново се готвят да стават родители, пише „България Днес“.

 

Точно преди две години двамата бяха в очакване на първото си дете. Всичко вървеше по план, но неочаквано в седмия месец Златка абортира спонтанно. Това е и причината този път тя да крие новината до последно.

 

„Не мога да коментирам нищо. Категорична съм в това, благодаря. Довиждане“, това беше краткият, но ясен отговор на плеймейтката пред вестника.

 

Според нейни близки тя е поне в четвъртия месец. Димитрова не стои заключена у дома, напротив – разхожда се и не крие корема си, но не иска да се разчува новината.

„Добре е, всичко е наред, но след преживяното няма да разказва какво се случва. Дай Боже, след няколко месеца всичко да е наред“, молят се за нея и най-добрите й приятелки.

 

„Загубих бебчето си“, изплака Златка през злополучния август 2014 година. Тогава тя преживя най-страшния момент в живота си – в седмия месец лекарите установиха, че сърчицето на плода в нея е спряло да бие, и премахнаха бебето по оперативен път.

„Станал е излив в сърцето на бебето, така ми обясниха.“

 

Макар че не пожела да говори повече за медицинските причини, тя даде да се разбере, че бебето е имало проблеми със сърцето, които впоследствие са се влошили.

„Не е лекарска грешка. Не обвинявам себе си, не обвинявам никого. Просто така се е случило. Бог така е решил“, допълни брюнетката.

 

Въпреки мъката си Златка прие случилото се и продължи напред. Дълги и тежки месеци тя се възстановяваше физически и психически с помощта на цял екип от лекари. През миналата година специалистите я увериха, че с половинката й Миро могат отново да започнат опити за бебе. Тогава плеймейтката отказва. Самата тя признава, че дълго не е била готова за този момент. Живяла е в страх, че нещо може да се обърка.

 

Едва в началото на тази година Златка призна пред „България Днес“, че с Миро отново работят за бебе. „И двамата го желаем силно и искрено. Дай Боже, да стана майка!“, пожела си плеймейтката.