Пасивен доход от дома с полската компания за рециклиране на отпадъци Recyclix ~ Надомна работа

2
Добави коментар

Те са много стабилна и сериозна компания със седалище във Варшава, Полша, която се занимава с преработка на отпадъци. Ето какво казват самите те за своята дейност:

„Recyclix е пионерска компания, която е уникална в света. Нашата основна цел е да се слеят и припокрият изящно заедно възможностите на Интернет и бизнеса, за да се помогне на рециклиращата индустрия се развива възможно най-ефективно.

Recyclix притежава инструменти, които контролират различните инвестиционни проекти в Европа и има свой централен офис  във Варшава. В близко бъдеще ние планираме да разширим влиянието си и в други страни. Ние си сътрудничим с водещи международни компании, занимаващи се с производство и рециклиране на пластмаса в дългосрочни проекти. Нашият екип се състои от високо квалифицирани експерти, които могат да се похвалят с богат опит в тази промишленост, както и уникални умения и знания. Това е благодарение на тяхната работа, която е подкрепена от най-високите стандарти корпоративни и професионална етика, които постигаме отлични резултати в най-кратки срокове. Ние печелим и ви каним да се печелите с нас. Взаимно възнаграждаване на сътрудничеството е билетът за успеха на всеки проект и нашата услуга не е изключение.

Ние правим това възможно да печелите,  като ви предоставяме свободен достъп до покупка и продажба на материали за рециклиране на международния пазар с помощта на нашия уебсайт.

Нашата компания организира и контролира процеса на рециклиране, като в същото време можете просто да участва в закупуването на суровините за следващата им преработка и продажба!

Всичко работи толкова просто като ABC: закупуване на отпадъците, ние го рециклираме за вас, и след това да го продаваме. Recyclix иззема отпадъци, които никой не иска и те се превръща в високо-технологични материали, които могат да се използват в много различни индустрии.

Например, ние изкупуваме употребявана пластмаса от бутилки и я превръщаме в гранули, които са след това се използват за производството на обикновените черни торби за боклук, както и някои тръби и други пластмасови изделия.

Статистиката се нуждае от обяснение. Индустрията притежава огромен потенциал за растеж, като в същото време почти няма конкуренция на пазара и правителството не подкрепя индустрията достатъчно добре, за стартиране на необходимата сума на съоръжения. В момента на рециклиращата индустрия е един от най-обещаващите и печеливши инвестиционни области с нисък риск! Европа е на второ място в световното производство на пластмасови материали при 20%, като в същото време Китай е на първо място в 24,8%. Повече за това, търсенето на пластмаса расте непрекъснато и пластмаса растежа на индустрията има мащабен ефект върху различните решаващи европейските икономически сектори. Производството на пластмаси е фактор, който играе ключова роля в развитието на иновации в много области на науката, не само в Европа, но и по света също.“

На практика това означава, че Recyclix ви предлагат да инвестирате средства във много перспективен и екологичен бизнес. Нещо повече, те дори подаряват 20 евро, с които можете да закупите първите си 100 кг пластмаса за рецклиране. Естествено можете и да инвестирате ваши средства. Минимална сума, която приемат е също 20 евро. Горещо препоръчвам този бизнес, както и всеки друг екологичен бизнес. Колкото повече хора участвуват в рециклиране на отпадъци, толкова по-хубав свят ще изградим за нашите деца.  Всеки койо желае да се запише в този проект, дори само с 20-те евро подарък е добре дошъл да го направи през този линк: Start Recycling, go green.

Posted in: Бизнес инвестиции