Чартъри до Германия от Варна и Бургас 11.04.2016 – 17.04.16г.: Седмица на ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ Цени!

28
Добави коментар
DSTours
DSTours

ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ до ГЕРМАНИЯ от летище БУРГАС, лято 2016

 

През лятото на 2016 година отново ще се изпълняват чартърни полети до повечето големи градове в Германия от Летище Бургас. Ние можем да потвърдим и резервираме самолетни билети за Вашите предстоящи пътувания по Чартърна програма до Германия. Гарантираме Ви конкурентни и фиксирани цени, които започват от 90 евро или 176 лева за еднопосочен билет, в зависимост от месеца на пътуване. Цената за чартърните полети включва: самолетен билет, летищни такси, такса за издаване на билета, чекиран багаж до 20 килограма и ръчен багаж до 6 килограма на човек. По време на полета няма включен кетъринг в цената. Актуална информация за цени и условия ще получите в офисите ни във Варна и Бургас.

 

 Промоционални цени от 95€ за полети през МАЙ месец, закупени в периода 11.04- 17.04.2016г.!  >> Берлин, Кьолн, Дюселдорф, Ерфурт, Хановер, Лайпциг, Падерборн << Попитайте в офисите ни за дати и часове на промоционалните полети!

 

Чартърни полети до ГЕРМАНИЯ от Летище Бургас, лято 2016: Франкфурт, Дюселдорф, Лайпциг, Берлин, Хановер, Мюнхен, Кьолн, Хамбург, Нюрнберг, Щутгарт, Ерфурт, Падерборн, Мюнстер и Дрезден

 

 

Дати и цени на самолетните билети:

 

Чартъри от до Германия: Дати: Цени:  Бургас (BOJ)  Кьолн (CGN) от 14.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Франкфурт (FRA) от 14.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Хановер (HAJ) от 15.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Хамбург (HAM) от 20.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Лайпциг (LEJ) от 13.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Мюнхен (MUC) от 15.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Щутгарт (STR) от 14.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Берлин(TXL)/(SXF) от 15.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Нюрнберг (NUE) от 14.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Дрезден (DRS) от 14.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Дюселдорф (DUS) от 13.05.  от 90€  Бургас (BOJ)  Ерфурт (ERF) от 02.06. от 90€  Бургас (BOJ)  Мюнстер (FMO) от 23.06.  от 90€  Бургас (BOJ)  Падерборн (PAD) от 13.05. от 90€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информация за Чартърни полети ВАРНА – ГЕРМАНИЯ ще намерите тук:

 

Ето и кратка информация за предлаганите от нас дестинации:   Чартърни полети Бургас – Франкфурт или Варна – Франкфурт

 

Франкфурт е смятан за финансовата столица на Германия и водещ финансов център в Европа. Разположен е в Западна Германия в провинция Хесен, по бреговете на река Майн. В този космополитен град се намират седалищата на Европейската централна банка и Франкфуртската външнотърговска банка, както и множество небостъргачи. Във Франкфурт се намира и най-голямото летище в Германия.

 

 Топ 3 на фестивалите, които препоръчваме да посетите във Франкфурт:

 

Майнфест (Mainfest)- провежда се в началото на месец август в Рьомерберг, на главния кей, където Фонтанът на справедливостта се превръща във фонтан от вино и има много забавления за деца и възрастни. Възникнал е като празник на рибарите. Фестивал на ябълковото вино Äppelwoi”- в средата на август можете да дегустирате различни видове вина и да разгледате пазарът на стоки за производството му. Фестивал на музеите на кея (Museumsuferfest)- е един от най- големите културни фестивали в Европа за изкуства, музика и кулинария. Провежда се в края на месец август.

 

Тава са само малка част от фестивалите и събитията на космополитният Франкфурт, които Ви препоръчваме да посетите. За ваше удобство можем да Ви предложим директни чартърни полети Варна – Франкфурт и Бургас – Франкфурт. Свържете се с нас за повече информация относно дати на полетите и цени на самолетните билети до Франкфурт.

 

Самолетни билети за чартърни полети Бургас – Мюнхен или Варна – Мюнхен

 

Мюнхен е център на провинцията Байерн и е сред най- посещаваните от българи градове в Германия. Известен е като столица на бирата и кулинарията. Свързва се предимно с Октоберфест, Олимпийският стадион, бирарията Hofbräuhaus и църквата „Фрауенкирхе”. Освен всички исторически забележителности, Мюнхен е модерен и забързан град, уникален със своята култура, изкуство и стил.

 

Вижте топ 3 на заведенията, които задължително трябва да посетите в Мюнхен:

 

Café Tambosi- прочутото бароково кафе, отворило врати преди повече от 230 години от италианеца Луиджи Тамбози. То е било любимото кафе на Моцарт, който винаги е ходил в него, когото е бил в Мюнхен. Посетете го и вие!  Бирарията Hofbräuhaus, датираща от 1583г. Ще ви предложи огромно разнообразие от немска бира, наденички и традиционни ястия. Хиршгартен- не е заведение, но за сметка на това е най- голямата бирена градина в Европа, където можете да седнете на открито, сред природата, наслаждавайки се на обяда си.

 

Ако и на вас ви предстои ви пътуване до Мюнхен, съветваме ви да се възползвате от директните чартърни полети Варна – Мюнхен или Бургас – Мюнхен. Свържете се с нас за повече информация относно дати на полетите, свободни места и цени на самолетните билети за Мюнхен.

 

Чартърни полети Бургас – Хановер или Варна – Хановер

 

Хановер е столицата на немската провинция Долна Саксония. Той е известен в цял свят с множеството панаири, които се провеждат на Хановермесе- най – големият технически панаир в света и за това е посещаван от голям брой бизнес туристи. Идвайки в Хановер по работа, има много други неща, които задължително трябва да посетите и разгледате.

 

Обобщи ли сме ги в топ 3 на най- важните забележителности на Хановер:

 

Ботаническите Градини в бароковия замък Херенхаузен – известни са с това че наподобяват тези във Версай. Най- подходящото време да ги посетите е през пролетта и лятото. Изкуственото езеро Маш на река Лайне- чудесна възможност за разходка с лодка и различни видове водни спортове. Всяко лято там се провеждат различни фестивали. Къщата на барон Мюнхаузен- намира се на около 70 км. от града, но си заслужава да се посети. Отворена е от март до октомври, включително и събота. Барон Мюнхаузен е реална историческа личност, по късно станала прототип на литературен герой, днес е нарицателно на човек, който разказва небивалици. 

 

Ако Ви предстои бизнес посещение на панаирите в Хановер, или искате да разгледате забележителностите на този град, свържете се с нас за информация за цени и места на самолетните билети за директен чартърен полет Варна – Хановер или Бургас – Хановер.

  Чартърни полети Бургас – Дрезден или Варна – Дрезден:

 

Дрезден се намира в Източна Германия, на река Елба, само на 20 км. от границата с Чехия. Той е административен център на провинция Саксония и важен транспортен възел. Освен това е икономически и промишлен център, както и град на изкуството и културата. Забележителностите, които ще видите в Дрезден по време на престоят ви там са много и разнообразни: дворци, църкви, музеи, галерии, барокови и готически сгради, мостове. Времето да обиколите всички тях никога не стига.

 

 За това сме обобщили топ 3 на задължителните забележителности на Дрезден, които не трябва да пропускате:

 

Цвингерът е най- известната забележителност на Дрезден- впечатляващ бароков комплекс от 18 век, в който се намира едноименният дворец с картинната галерия и оръжейна палата,  музеи и красиви градини отвън. Църквите „Фрауенкирхе“ и „Хофкирхе“. Музеят „Зелените сводове“ съхраняващ едни от най- ценните съкровища на саксонските крале, подредени в 9 различни стаи (Кехлибарената, Стаята от слонова кост, Сребърната стая, Златната, Скъпоценната, Медната, Стаята на бижутата, Бронзовата и Ренесансовата стая). Необходима ви е предварителна резервация на сайта на музея.

 

Дрезден е невероятно красив град, който е и много удобна връзка за пътуване между Германия и Чехия. Като повечето големи градове, също има летище, до което ще се изпълняват чартърни полети през летния сезон от летище Бургас. Свържете се с Ди Ес Турс за информация относно свободни места и цени на самолетните билети до Дрезден.

  Чартърни полети Бургас – Падерборн

 

Падерборн е сред по- малките градове в Германия, намиращ се в провинцията Северен Рейн Вестфалия. Името на града произлиза от старата дума за „извор“. Известен е като университетски град, но има и богата история с много културно- исторически забележителности, които можете да посетите.

 

Запознайте се с топ 3 най- важните забележителности в Падерборн.

 

Символ на града е Катедралата с известният й прозорец с трите заека, построена в периода на 10 – 13 век; Замъка Нойхаус; Църквата с базилика „Св. Св. Петър и Павел“, създадена през далечната 1015 г.

 

В Падерборн има и летище, което е удобно за пътуващите в цяла Северозападна Германия, защото не е толкова натоварено като останалите големи градове в района. За удобство на живеещите в Източната половина на България, през летният период на годината ще се изпълняват директни полети Бургас – Падерборн. Възползвайте се от възможностите за лесно и достъпно пътуване до Германия. Свържете се с нас за повече информация.

 

Директни чартърни полети Бургас – Мюнстер:

 

Мюнстер е известен като един от най- красивите градове в Германия. Разположен е в Северозападната част на страната в провинцията Северен Рейн – Вестфалия. Градът е важен културен, университетски, религиозен и транспортен център на Германия с богата история и впечатляваща архитектура. В Мюнмстер има 7 висши учебни заведения, в които учат и много български студенти. Днес градът е посещаван от хиляди туристи всяка година, а най- известните му забележителности ще намерите в нашият топ 3!

 

Топ 3 на забележителностите в Мюнстер, които не можете да пропуснете:

 

 Катедралата Сейнт Пол – емблематична сграда за града, построена в римски и ранно-готически стил. Астрономическият часовник върху фасадата датира от близо пет века и се състои от 12 изрисувани астрологични знаци, които проследяват движението на планетите.  Църквата Свети Ламберт пред която все още можете да видите стоманените клетки, в които са били затваряни инициаторите и лидерите на Мюнстерското въстание.  Старият град на Мюнстер и най-популярната улица „Принципалмаркт” – разходете се из автентичните улички, запазили облика на готическия стил от 12 век.

 

Международното летище на град Мюнстер осигурява лесен достъп до северозападната част на Германия, а директните чартърни полети от Варна и Бургас до Мюнстер са най-предпочитаният и удобен вариант вариант за пътуване. Възползвайте се от възможността да летите без прекачване от Варна / Бургас до Мюнстер.

 

 

 За актуална и подробна информация, относно свободни места, часове на полетите и цени на самолетните билети, моля свържете се с нас на телефони: Варна – 052/ 607 609 и Бургас 056/ 826 355!

 

 

Полезни връзки: Екскурзии | Екзотични екскурзии | Самолетни билети | Чартъри от Варна и Бургас | Хотели | Туристически услуги