AGRESIA.com Уеб Дизайн Студио Пловдив. Изработка на уеб сайт. Уеб дизайн и поддръжка на уеб сайтове в Пловдив.

2
Добави коментар
vuchkov
vuchkov

Уеб дизайн и изработка на малки, средни и големи уеб сайтове. Изработени изцяло по поръчка и с индивидуален дизайн, 100% съвместими с мобилни и други смарт устройства.

Имате нужда от фирмен сайт, онлайн магазин, корпоративен уеб сайт, портална система или поръчков /бутиков/ уеб сайт, уеб сайт за недвижими имоти, личен /V.I.P./ сайт или просто малък презентационен сайт с добри резултати при търсене в Google и другите търсещи машини?
Моля изпратете ни вашето запитване за оферта.

Уеб Дизайн Услуги

Пълна или частична поддръжка на уеб сайт, техническа поддръжка на уеб сайт. Техническа поддръжка (24/7), частичен или пълен редизайн на сайт, обновяване на скриптове и програмна част, бази данни, цялостно или частично обновяване на съществуващ уеб сайт, неговото съдържание и дизайн.

Поддръжка на сайт

Ние предлагаме отлично оптимизиране за търсачки на уеб сайтове за постигане на по-добри резултати при търсене. От една страна, ние ще работим „отвътре“ (върху самия сайт) и ще преработим подходящо текстове, етикети, изображения, линкове, ще вградим елементи на семантичния уеб, както и ще увеличим скоростта на зареждане на вашия уебсайт. А от друга страна, ще работим върху популяризирането му „отвън“, в това число и създаване на връзки (линкове) от други сайтове към него.

SEO оптимизиране

Съчетайте италианска мода, френска изтънченост, английска прецизност, холандски нюх, скандинавска иновативност и балканска упоритост в едно. Професионално създаване, изработка, дизайн, програмиране, поддръжка и популяризиране на вашия уеб сайт!

Ние претендираме, че имаме достатъчен опит и познания в областта на уеб дизайна, следваме световноизвестните добри практики и доставяме висококачествени услуги на българския и международен пазар.

Имаме опита и възможностите да реализираме най-доброто, на което сме способни, за постигане на 100% удовлетвореност от клиента за получения продукт / услуга в областта на уеб дизайна и програмирането, SEO оптимизацията и поддръжката на уеб сайт.

Можем да доставим качествени услуги и по отношение на уеб хостинг и регистрация на домейн име, както и тяхната поддръжка през хостинг панел.

Главната наша цел е постигане на отличен резултат (уеб дизайн на световно ниво) за най-добра цена на услугата, предлагана единствено от AGRESIA.com.

Благодарим Ви, че избрахте нас!