Мама, татко и аз – Закачливи пролетни комплекти за цялото семейство

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

С удоволствие се завръщаме към нашите Spring Shopping предложения и то отново от един от любимият си онлайн магазини – ShoppingTerapia.com, който за пореден път ни представя своята страхотна семейни колекция! Сладурските картинки и надписи са в състояние да разтопят не само нашите сърца, но и на всички околни като си представим младо и закачливо семейство, облечено в тон. Страхотно, не мислите ли?

През последните седмици не пропуснахме да ви покажем част от пролетната колекция на Shopping Terapia в стил Mommy and Me, а след това – Daddy and Me. Днес обаче обхващаме цялото семейство, защото новата им пролетно-лятна линия е изпълнена със свежи цветове, изображения и остроумни надписи. Блузките са със семпъл и удобен дизайн, за да осигурят комфорт при игрите на вашето дете, както и удобство за вас самите при съчетаването им с всички останали дрехи в гардероба ви! В случай, че се чудите какво да подарите на семейни приятели или близки роднини по различни поводи, комплекта тениски е чудесен и забавен избор, с който безспорно ще ги накарате да се усмихнат.

Най-хубавата част е, че без проблем можете да комбинирате различни модели и да си избирате съчетания. Уверяваме ви, че с подобен тоалет няма как да не се превърнете в център на вниманието, където и да отидете, а усмивките на околните ще ви съпътстват. Съчетанието на изчистените тениски е лесна задача – може да ги облечете както с панталон, дънки и къси панталонки, така и с различни поли. Блузката ви ще бъде чудесен и закачлив акцент към всяка визия!

Днес подбрахме за вас своите най-любими модели в стил Mommy, Daddy and Me от новата колекция на Shopping Terapia, но вие може да разгледате всички разнообразни модели ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Етикети:
интересно, комплекти за цялото семейство, красиво, красота, мама, мама и аз, мода, модерно, онлайн магазин, онлайн пазаруване, онлайн шопинг, пазаруване, стил, стилно, татко и аз, шопинг, шопингексперт