Гривни Против Уроки с Детелинка от An-GDesign

1
Добави коментар

От векове наред хората в цял свят вярват, че четирилистните детелини носят щастие и късмет на този, който ги намери. Всеки от нас поне веднъж в живота си е търсил „щастливата“ четирилистна детелина. Оказва се, че на всеки 10 000 трилистни детелини има само 1 четирилистна. Според легендата всяко листо на четирилистната детелина символизира нещо: първото – надежда, второто – вяра, третото – любов и четвъртото – щастие. Затова през вековете тя се превръща в унифициран символ на щастието.

Много и разнообразни модели бижута и гривни с талисман Детелина можете да откриете в Онлайн Бутик An-G Design http://www.An-GDesign.com/ и да поръчате с безплатна доставка до удобен за Вас офис на Еконт!

Четирилистната детелина е символ на старобългарския род Дуло. Кръгчето посредата е Онгъла, а четирите листенца са посоките по които са поели българските родове след потопа – по часовниковата стрелка и отново са се завръщали. Всъщност детелината е точната схема на началото и пътя на българските племената от Онгъла. Истинска четирилистна детелина е един от древните български символи.

Инфо: http://www.belladonna-bg.com Музика: http://www.bensound.com/